פורסם 2007 באפריל 2018 שנים שלום,אני למדתי וגם התעסקתי בתכנות בג'אווה.שמעתי שלסאן יש כלי פיתוח שמשמש לבניית אפליקציות/משחקים למכשירים סלולאריים.מישהו יכול לכוון אותי לכלי הזה ?או אולי לכלים מומלצים אחרים ?תודה מראש
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים אתה מתכוון ל J2ME ? זה גרסא מיוחדת של ה virtual machine שלהם שומתאם למכשירים דלי משאבים כמו פלאפונים וכו'. יש פלאגינים לאקילפס לפיתוח בסביבה הזו ובכלל יש כלים / מדריכים ברשת.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר תודה רבה זהו שלא ידעתי מה השם של הכלי. יש לך מדריכים ממולצים לתכנות איתו ? (פרט לאתר של סאן)
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים משתמשים ב NETBEANS למרות שהוא לוקח משאבים כמו ממשוגע ניתן לפתח כל מה שאתה רוצה ..J2MEלוח לאתר של SUN....עם אתה צריך עזרה בפרויקט הראשון אני ישמח לעזור לך ...תהנה ..
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר תודה רבה על ההצעה הזמנתי לפני שבוע את הדיסק שמכיל את כל כלי הפיתוח של סאן (חינם) אבל נראה לי שאני אוריד את זה ואתחיל לקרוא בנושא 8)
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים תוריד j2me ותעבוד עם Eclipse.בכל מקרה לפני שאתה מפתח משחק אתה צריך להבין איך j2me עובדת ולחשוב טוב טוב עם איזה KVMים תעבוד.כמו כן אם אין לך נסיון בפיתוח תוכנות מורכבות בשפות אחרות לעבוד עם j2me זה לא רעיון טוב בתור התחלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.