פורסם 2003 בינואר 1822 שנים שלום לכולם,יש לי את הלוח של חברת DFI דגם CA64-TCבפועל הוא כן תומך {אני משתמש במעבד הזה עכשיו} אבל לפי הנתונים שלו הוא לא תומך?איך זה יכול להיות?נ.ב איך אני מפעיל את הSMART {של HD} בביוס? {כאלו איפה?}בתודה מראש,יאיר
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים מחבר לפי אתר היצרן {היה לי פים לינק} הוא לא תומך. ??? יש בכלל אפשרות לאופצית הSMART? נב. תמיד רציתי לדעת מי היבואן בארץ של DFI {הם בכלל לא בכמויות גדולות בארץ, לעומת בחול} יאיר
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים מחבר חארי חיפוש בגוגל ראיתי שהוא תומך עד סלרון 1200 , אבל לא רשום את הליבה.עוש שאלה- רשום: 3 DIMM sockets (max. 1GB) (unbuffered or registeredאני יכול לשים עד 1GIGA זיכרון פנימי. מה זהunbuffered or registered?יאיר
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים אין שום סיבה שהלוח לא יתמוך בכל מעבד טולאטין שקיים. הוא משתמש בצ'יפסט VIA 694T.unbuffered unregistered זה הזיכרון הסטנדרטי שמוכרים, אתה צריך לבקש במיוחד משהו אחר כדי לקבל אותו (וזה יקר יותר).
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים מחבר אם אני רוצה ג'יגה של זיכרון אני חייב שכל הסקיטים יהיה מיוחדים? {מה ההפרש?} אתה יודע במקרה מי היבואן בארץ? נ.ב - הלוח תומך עד מכפלה של 12, אז למשל - אני לא יכול לשים את הסלרון 1300. נ.ב 2- תודה רבההה :smoke: יאיר
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים unbuffered + unregistered זה זיכרון סטנדרטי וזה בדיוק מה שאתה צריך.הצ'יפסט לט תומך בכלל בפונקציות האילו.הלוח לא צריך לתמוך במכפלה כי המעבד מכוון אותה בעצמו.במקרה הגרוע ביותר הוא יציג מהירות לא נכונה, אבל המעבד יעבוד כמו שצריך.אין לי מושג מי היבואן.
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים מחבר שאלה אחרונה :smoke: :smoke::איך אני מפעיל את הSMART או שכותבים את זה S.M.A.R.T {של ההרד דיסק}כי ההרד דיסק שלי משמיע תקתוקים ??? ???יאיר
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים מחבר מה זה האתר הזה? היבואן?אני לא טיפש {נראה לי???} ;D אני יןודע שזה בביוסאבל איפה?{ההרדיסקים הם WD 15G & SEAGATE 40G}יאיר
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים ורדתי מהאתר שלהם את החוברת של הלוח ולא כתוב שם שום דבר על סמארט אז כנראה שהם לא שמו את האופציה בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.