עבור לתוכן

האם עוד חודש מהיום יכנסו מכשירים חדשים לחברות הסלולאר בארץ?

Featured Replies

פורסם

בעוד חודש אני משדרג את המכשיר רציתי לדעת אם משהו יודע שיהיו מכשירים חדשים לחברות הסלולאר (orange בעיקר)

ובנתיים אני מתלבט בין ה K800I ל W850I! איזה מהם עדיף?

תודה לעונים!

פורסם

אם יש לך מספיק כסף... יש לך את הN95 שאמור לצאת ממש בסוף החודש או בתחילת החודש הבא ;D

פורסם
  • מחבר

הייתי מת לשים עליו את היד אבל הוא יהיה יקר מאוד

ואני עוד קצת לפני צבא ולא יהיה לי כסף בתקופה של הצבא

פורסם

לפי דעתי שים יד על משהו שלא ישרט לך הרבה כי בצבא אתה זז כל הזמן והולך והמכשיר נשרט וחבל .

אז כדי לך לקנות מכשיר צידפה המלצה שלי !

פורסם

לפי מה שהבנתי- לפלאפוני צדפה אין מגן מסך במכשיר- אז המסך יכול להישרט ולהתעוות בקלות.

פורסם

אם יש לך מספיק כסף... יש לך את הN95 שאמור לצאת ממש בסוף החודש או בתחילת החודש הבא ;D

נכון להיות מדובר על אמצע-סוף החודש הבא, ובין כה וכה, הוא מאוד לא כדאי לפי דעתי (תכלס, אתה לא צריך אף אחת מהתכונות ה"מיוחדות" שלו, ומה שלא מיוחד, ניתן להשיג בטלפון שעולה רבע ממנו אם לא פחות).

לפי מה שהבנתי- לפלאפוני צדפה אין מגן מסך במכשיר- אז המסך יכול להישרט ולהתעוות בקלות.

יש לרובם. ל-6131 אין באמת מגן מסך פנימי.

פורסם

אתה צריך להחליט מה אתה רוצה,

K800I - קנה אם המצלמה חשובה לך.

W850 - אם אתה מחפש מכשיר שמיועד יותר למוזיקה.

פורסם
  • מחבר

גם על פלאפון רגיל אפשר לשים מגן כזה למסך או פנל מסיליקון

אתה צריך להחליט מה אתה רוצה,

K800I - קנה אם המצלמה חשובה לך.

W850 - אם אתה מחפש מכשיר שמיועד יותר למוזיקה.

כן גם אני חשבתי על זה אבל חשובים לי גם זמני הסוללה אני רוצה מכשיר שהסוללה תישאר איתי לכמה שיותר זמן

ולא איכפת לי איזה מהם לקחת כי לשתיהם יש מצלמה ולשתיהם יש נגן MP3 וכרטיס של 1GB אפשר להביא גם לK800

אז מה אתם אומרים?

פורסם

ולא איכפת לי איזה מהם לקחת כי לשתיהם יש מצלמה ולשתיהם יש נגן MP3 וכרטיס של 1GB אפשר להביא גם לK800

אז מה אתם אומרים?

נכון לשניהם יש מצלמה, אבל תסכים איתי שיש הבדל גדול בין המצלמות.

ולגבי MP3 ושמיעת מוזיקה- הרמקול של K800 די חלש ולפעמים לא מספק.

פורסם
  • מחבר

נכון אני לא לא אמרתי שאתה לא צודק אחי!

אבל יותר חשוב לי הזמן שהסוללה תחזיק לי מאשר המוזיקה והמצלמה

לאיזה פלאפון מהשנים הסוללה חזקה יותר?

ואני לא יודע איזה מהם לבחור כי בא לי על ה K800 אבל הרוב אומרים לי לקחת את הW850 מה לעשות?

וגם הגלל שאני לפני גיוס אני רוצה שהפלאפון יהיה עמיד יחסית בגלל זה אני לא חושב שהW850 לא יהיה אפשרות טובה מספיק

פורסם

W880I נכנס לאורנג' במאי.

פורסם

W880I נכנס לאורנג' במאי.

הוא כבר נכנס לאורנג' יש אותו יותר משבוע כבר באתר

פורסם
  • מחבר

ומה ההבדל בינו לבין ה W850I??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים