עבור לתוכן

הלך לי המעבד...

Featured Replies

פורסם
:lol:
  • תגובות 72
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Oranili , אתה מוזמן להפסיק ל*יין ת'שכל .

הבנו , עשית מעשה דפוק, יופי , למדת לקח , המליצו לך על מעבד חדש, קנית , זהו עכשיו שתוק כבר. אתה מ*יין ת'שכל ברמות .

אחי, שמע הבן אדם בלחץ, הוא מבקש עזרה תעזור, לא רוצה לא צריך לרדת לרמה כזו.

בכול מיקרה תנסה לחבר את המעבד, מקסימום תיקנה חדש חח.

פורסם

Oranili , אתה מוזמן להפסיק ל*יין ת'שכל .

הבנו , עשית מעשה דפוק, יופי , למדת לקח , המליצו לך על מעבד חדש, קנית , זהו עכשיו שתוק כבר. אתה מ*יין ת'שכל ברמות .

תרגע, לא מעניין אותך? אל תקרא את הטראד!

מסכן הבנאדם הלך לו המעבד והוא לא רוצה לדפוק עוד משהו, זכותו לשאול מה שהוא רוצה...

לא הבנת אותי זא'קו הסידרום שאני מחבר אותו לכבל חשמל הוא עובד

שאני מחבר ת IDE הוא נתקע לא מגיב.

אתה בטוח שאתה לא מחבר את הIDE הפוך? תבדוק את זה.

פורסם

איך יחבר IDE הפוך יש את הפין החסר.....

פורסם

בואנה אסף סתום תפה .. אני רוצה להיות בטוח בדברים לפני שאני סם תמעבד!!!!!!!!!!! :pissed:

פףףף , אתה? תשתיק אותי ? ==> :lol: .

לשאול שאלות זה לגיטימי אבל לא ל*יין ת'שכל על אותן שאלות במיליון ואחת צורות .

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לחבר כבל IDE הפוך רק ב FLOPY ..

עוד עצות גברים? :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אולי פשוט לחכות שיגיע המעבד החדש?.. ::)

פורסם

אולי לפני שאתה שם מעבד

תלמד לכתוב בלי שגיאות וברור. :lol:

פורסם
  • מחבר

איזה מצחיק יא אללה ... אפס

פורסם
:lol:
פורסם

איך ? הוא עדיין בפח אני יכול להוציא אותו .. אבל מה מסתבר שאני חמור !!! כי עכשיו נזכרתי שסמתי את המעבד בכלל בלי שהרמתי את הידית למעלה של ה SOCKET

ועליו סמתי תקירור ... יכול להיות בגלל זה הוא נדבק כל כך חזק? והמחשב לא עלה ? !!!?!??!?!

:( כמה טיפשש אני יכול להיות חח עכשיו תירגלתי על המעבד הישן איך סמים כבר 5 פעמים ניסיתי והלך לי טוב:)

הרמתי ידית

סמתי מעבד עם החץ כלפי החץ של ה SOCKET

ואז סמתי תמאורר.. הכי קל.. יש 2 קליפסים צד ימין ושמאל פשוט אתה דוחף אותו עם האצבע עד שאתה שומע קליק

קודם כל תנחומיי. גם אני ניסיתי להרכיב פעם מחדש מעבד וכופפתי לו את הפינים. לפחות מטעויות כאלה לומדים לחפש קודם כל מדריך מתאים לפני שעושים את זה לבד.

מה שכן, יש לי לפחות עצה לעתיד. פעם הבאה שאתה מכופף רגלי מעבד בטעות - לך אל השען. יש לו כלי עבודה מתאימים והוא בדרך כלל מאוד עדין. במקרה שלי זה עבד!

פורסם
  • מחבר

מה זה שען אחי

פורסם

אחד שמתקן שעונים :kopfpatsch:

ולכל המתחסדים למניהים, הדיון הזה מכיל ברובו שטויות (במיוחד בהתחלה), אז אל תתפלאו אם אחרי זה היחס בהתאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים