עבור לתוכן

הלך לי המעבד...

Featured Replies

פורסם

תומך רק ב-939...

• תגובות 72
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

איזה שיט... יא אללה ... אז איזה מעבד לקחת ? ... משהו טוב שיחזיק לי

גבר .. נכון יש צהוב כזה באמצע הלוח קירור כזה? ... הוא צריך לזוז או שהוא דבוק ללוח חזק?.

כי לי הוא זז ... שאני נוגע

פורסם

כפול ליבה חביב..

3800X2 אם תמצא.

פורסם
  • מחבר

ראיתי 4200 בפלונטר... שעולה 775 ש"ח לקנות ?

יחזיק לי טוב עם המערכת שיש לי ?

פורסם

בוודאי.

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי מעבד טוב נכון?...

פורסם

גבר .. נכון יש צהוב כזה באמצע הלוח קירור כזה? ... הוא צריך לזוז או שהוא דבוק ללוח חזק?.

כי לי הוא זז ... שאני נוגע

תעשה לעצמך טובה ואל תיגע! :lol:

פורסם
  • מחבר

ז'אקו אחי אני יודע טוב מאוד איך להרכיב מעבד... זה פשוט מאוד לשים אותו איפה שהחץ מפנה ולסגור עם הקליפס הזה.

ואז לשים משחה טרמית עם כרטיס על גבי המעבד...

ואז לשים את הקירור ונגמר הסיפור! :

פורסם

עם אתה גר במרכז ...אני יכול להביא את זה לאחת המלחימות שלנו...היא תעשי את זה כמו כלום.....

פורסם
  • מחבר

איפה אתה גר במרכז בידיוק ? ואיך היא תעשה אחי ? אין לי תפין ... והיא מבינה בדברים כאלה? :xyxthumbs:

פורסם

ז'אקו אחי אני יודע טוב מאוד איך להרכיב מעבד... זה פשוט מאוד לשים אותו איפה שהחץ מפנה ולסגור עם הקליפס הזה.

ואז לשים משחה טרמית עם כרטיס על גבי המעבד...

ואז לשים את הקירור ונגמר הסיפור! :

כן, גם אני יודע איך בונים טיל שיוט, לוקחים את המנוע ושמים אותו בסוף, סוגרים עליו את הגוף ובקצה שמים את ראש הנפץ, נורא פשוט.

ו

איפה אתה גר במרכז בידיוק ? ואיך היא תעשה אחי ? אין לי תפין ... והיא מבינה בדברים כאלה? :xyxthumbs:

וזה כבר בעייה רפואית, אני מקווה שאתה מטפל בזה ::) , ואם היא בת יותר מ-20 אז זה אומר שהיא ראתה פין אחד או שניים בחייה (אני מקווה בשבילה...).

פורסם
:lol: :lol: :lol::cool2: :cool2:
פורסם

ז'אקו אחי אני יודע טוב מאוד איך להרכיב מעבד...

סומך עליך אחי! ;D

פורסם

הכי טוב והכי מועיל שתיקנה מעבד חדש 939 והפעם אל תהרוס אותו בבקשה ובנתיים תשלח ל AMD ל RMA ואל תציין שיש פין שבור הם כבר יראו בעצמם ואולי יאיר מזלך ובמיקרה הכי טוב תקבל אפילו מעבד חזק יותר ל 939 במיקרה הפחות טוב תקבל מעבד זהה ובמיקרה הרע הוא לא יוחלף לך ביכלל אבל את ה RMA תעשה מול AMD בארצות הברית ולא בארץ כי בארץ אף אחד לא יחליף לך מעבד עים פין שבור....

אים תקבל מעבד חדש מ AMD הכי טוב יהיה לימכור אותו ובכסף לצמצם נזקים כלכלים שניגרמו עקב הצורך בריכשת מעבד חדש ביגלל שבירת הפין.

חג שמח ויום טוב

דויד הכי טוב

פורסם
  • מחבר

קניתי כבר והמעבד הקודם נזרק לפח.

תודה על ההצעה אחי

4200 + DUAL CORE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים