פורסם 2007 באפריל 2018 שנים תקשיבו עשיתי עכשיו כזאת טעות ... הוצאתי תמאורר של המעבד ראיתי שהוא דבוק למעלה למאורר חיכיתי דקה אז שיחררתי אותו מהמאורר הוא היה דבוק כל כך אז הוא התהפך על היד שלי .. החזרתי אותו ל SOCKET עם המשחה טרמית מרוחה שמתי את המאורר עליו חיזקתי עם הקליפסים חיברתי לכבל ... אבל מה? המחשב לא נדלק... כלום לא מגיב אפילו ריסט לא והסידרומים לא פועלים כלום כלום .. הוצאתי תמאורר והמעבד כי ידעתי זה משהו שם ... ראיתי מאחורי המעבד 2 פינים עקומים .. הייתי לחוץ כל כך ליישר אותם שברתי פין אחד ... עכשיו מה אני עושה? הלוח לא הגיב בגלל שלא היה מעבד? .. ויש אחריות על שבירת פין אחד?... קניתי את המעבד ב IVORY הוא 939 AMD ATHLON 64 .. תודה חברה !
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים תשמע אני קראתי את התגובה שלך אני יכול להגיד לך שהעם באמת שברת רגלית של המעבד לא ניראה לי שיש אחריות על זה הלך המעבד שלך ,sorry בפינים של המעבד הם מאוד רגישים לא נוגעים בהם מחשש של חשמל סטטי עם מעקמים פין אז עם סרגל מעבירים ביניהם בעדינות מי בלי לשבור ולא מהר באיטיות רבה וזהירות רבה . נראה לי שאתה צריך מעבד חדש לקנות ,אל תשחק עם הדברים האלו עם אתה לא מבין בזה תן לאיש מקצוע לגעת . אבל מי טעויות לומדים
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר פאקקקקקקקקקק.......... !!!! על איזה מעבד אתה ממליץ לי ? תקציב 700 ש"ח ובקשר ללוח הוא לא מגיב בגלל שאין מעבד? ... תודהה
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים חחח ברור שהוא לא יגיבבקיצור מה שאני בא להגיד ש"עזוב הכל" אל תיגע פן תהרוס עוד משהו ובטח שלא להדליק את המחשב כשאין מעבד!איזה לוח יש לך מה הדגם שלו? וככה נוכל ליעץ לך איזה מעבד לקחתותעשה טובה תיקח את המחשב למעבדה אל תיקנה ותתקין לבד!
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים חברים... לא צריך לרוץ ולקנות חדש!אתה יכול לקחת חוט נחושת קצר, לתקוע אותו על הלוח במקום של הפין השבור ולקוות לטוב.אבל שים לב שהחוט לא יהיה ארוך מידי, אחרת הוא יקצר בין הפינ השבור לפין אחר, ואז אתה יכול גם לשרוף את הלוח...
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים אבל עם הבחור לא יודע איך לשים חוט נחושת שם כמו שצריך אז ישרוף את כל הלוח ועם זה לא יצליח אז מה במקום עלות של המעבד אז הוא יצטרך לקנות עוד חלקים ועוד הוצאות . או שיקח את המעבד למעבדה וישימו לו שם חוט נחושת מתאים אבל אין אחריות על זה בכלל שבר של פין זה רשלנות המשתמש בכלל ולא כלול באחריות בכלל יכול להיות שיש אפשרות לתקן אבל זה לקחת סיכון ענק!!!!!! מקווה שיצליח לתקן !!!
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים זה נכון שהלוח לא ידלק כשאין מעבד או כשיש מעבד עם פינים שבורים, אבל פותח הת'רד גם כתב שהסידירומים לא עובדים, דבר שיכול לרמוז על בעיה של (חוסר) מתח.ועל בנאדם שלא יודע איך להתקין מעבד בלי להשבית אותו, לא הייתי סומך עם חוטי נחושת בתוך הסוקט.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר על איזה מעבד אתם ממליצים לי SOCKET 939 ??? משהו טוב להיום תקציב: 800 ש"ח!
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים אייבורי זה לא חנות איכותית בכלל שילך לפנדה מחשבים www.pandas.co.ilיש לו ביקורות טובות מאוד http://www.zap.co.il/ratestore.asp?siteid=1546קח פה תגובות על אייבוריhttp://www.zap.co.il/ratestore.asp?siteid=552תראה את התגובות על פנדה כל החלקים שלי מי פנדה אחלה חנות
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר לא שאלתי איזה חנות שאלתי איזה מעבד אחי.. תודה על ההצעה.. אני פוחד שגם הלוח הלך .. כי הדלקתי אותו בלי שהמעבד היה בפנים וגם מקודם הוא לא פעל .. שהמעבד היה בפנים עם הפינים עקומים .. אבל הוא נכננס לתוך ה SOCKET וסגרתי עליו והוא ישב טוב... אבל הלוח לא הגיב הוא לא עשה ריסטים כלום ..[br]פורסם בתאריך: 20.04.2007 בשעה 19:29:05מה אתה אומר על זה ? \http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ADA4200BVBOX-Tray&cart=11771224562768381〈=heb
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.