עבור לתוכן

עזרה כנסו בקשר למשחק ניד פור ספיד אנדרגראונד 2

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה עם המשחק ניד פור ספיד אנדרגראונד2! הדרישות המערכת שלי עומדות במשחק!!! ובכל זאת כשאני משחק בו כל פעם אני רק שומע את הסאונד ולא רואה את התמונה!!! - כל פעם כשאני משחק במשחק המסך הופך להיות שחור בהיר וזהו וכל מה שקורה זה רק שאני שומע את הסאונד!!!

בבקשה שמישהו יעזור לי מהר אני משתגע מזה כברר!!! :nixweiss: :'(

עריכה: למי ששאל אותי אם גם במשחקים אחרים אצלי במחשב יש מסך שחור: לא!!!! במשחקים האחרים שלי זה לא קורה!!! ויש לי Directx 9.0c ההכי מעודכן שיש עכשיו ויש לי כרטיס מסך: Nvidia RIVA TNT2 Pro עם כל הדרייברים ההכי עדכניים שיש!! וכל קבצי ההתקנה במשחק הותקנו! בלי שום אף פספוס ובכל זאת זה עדיין מראה לי מסך שחור ואני רק שומע את הסאונד!!!

נ.ב תודה רבה למי שיעזור לי!!! :xyxthumbs:

פורסם

ובמשחקים אחרים יש מסך שחור?

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת שלך בהתאם לחוקי הפורום לפני שמודר ינעל את הדיון הזה (וגם תוריד את המילה דחוף מהכותרת).

וגם תרשום את ההודעה הראשית שלך באופן ברור: סימני פיסוק, ללא הכפלת אותיות וסימני קריאה.

פורסם

יש לך DX9c?

תעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך!!

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עוד מישהו יכול לעזור לי?

פורסם

הכרטיס מסך שלך לא תומך ב - DX9, זו הבעיה לדעתי (אם לחשוב על זה אז הוא גם לא תומך ב - DX8).

הוא ענתיקה רצינית והגיע הזמן להחליף אותו אם אתה רוצה לשחק במשחקים (לאו דווקא חדשים כי יש המון ישנים שהוא לא יפעיל לך).

פורסם
  • מחבר

וואלהה!!! יווו אני לא מאמין טוב אין ברירה ניראה לי שאצטרך עוד פעם להלחיף כרטיס מסך לאיזה כרטיס מסך אחר כדאי לי להחליף? תוכלו להמליץ לי?

פורסם

וואלהה!!! יווו אני לא מאמין טוב אין ברירה ניראה לי שאצטרך עוד פעם להלחיף כרטיס מסך לאיזה כרטיס מסך אחר כדאי לי להחליף? תוכלו להמליץ לי?

זה לא הקטע להחליף כרטיס מסך, אלא את כל המחשב, ברגע שאתה תשים כרטיס מסך חזק מול מערכת חלשה זה יהיה איום ונורא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים