פורסם 2007 באפריל 2418 שנים גם אני זוכר משהו כזה! ואני בטוח שאנחנו מדברים על אותה תכנית! יש מצב שזה "סקראבס"?יש כמה תוכניות כאלה - המשרד, סקראבס, המופע של לארי סנדרס (למרות ששם יש קהל בחלק מהזמן), משפחה בהפרעה.זה סגנון חדש יחסית (ולרוב מוצלח) של קומדיות.
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים זה קהל חי. ובכל 10 העונות לא הייתה אפילו פאשלה אחת קטנה במשחק ולכן לא הגיוני שזה מצולם מול קהל. מה הקשר?
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים ובכל 10 העונות לא הייתה אפילו פאשלה אחת קטנה במשחק ולכן לא הגיוני שזה מצולם מול קהל.תבדיל בין קהל חי לשידור חי.מצלמים את הסדרה מול קהל חי, ואם יש פשלות - מצלמים שוב.לא ראית אף פעם פספוסים מתוך סדרות?
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים אתה באמת מאמין שמזמינים קהל חי לאולפן, מצלמים, ואז באמצע מתפספסת שורה אז הם אומרים לקהל "סליחה, התפספס לי, מתחילים מחדש"?אין קשר בין "פספוסים" בסוף התוכנית לבין קהל חי, הרי אם הם טועים אז עושים קאט וחוזרים שוב. קשה לי להאמין שהם עושים קאט וחוזרים עד שמצליח מול הקהל.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים למה לא? אתה חושב שהקהל מוזמן לצילומים של חצי שעה וזהו?הצילומים בכיף לוקחים כמה שעות.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים לא נראה לי הגיוני שמזמינים קהל ואם בפרק יש טקסט קל הם עוזבים מהר ואם טקסט קשה אז לוקח להם שעות.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים גיא, הלוואי והייתי מקבל שקל על כל שטות שאתה אומראין טיקיים בצילומים של סדרות? גם מול קהל חי?
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים לא אמרתי שאין, שכחתי לרגע תוכניות טלויזיה... העניין הוא שנגיד ב"משחק מכור"- יש להם שעתיים לסיים תוכנית, סיימו או לא זה לא משנה כי אין עלילה, הם יכולים לוותר על קטעים.אבל ל"חברים" יש עלילה, ואם הם לא מספיקים הכל בשעתיים? תוקעים את הקהל עוד?זה נראה לי בעייתי, לא אמרתי שבטוח לא, אמרתי שאני חושב שלא.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים בארצות הברית בתוכניות שמשודרות מול קהל חי יש קריינות לפני הפרק שהסדרה מצולמת מול קהל חי.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים "לאקי לואי": הייתה מצולמת מו הל חי ובתחילת כל פרק אחד השחקנים היה אומר שהסידרה צולמה מול קהל חי. אהבתי את הסידרה הזאת וחבל שהורידו אותה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.