עבור לתוכן

רמת שקט של CM Stacker 830 Evo ו-TT TP 750W/850W?

Featured Replies

פורסם

שלום. רציתי לשאול לגבי רמת השקט המשולבת של המארז CM Stacker 830 Evo ושל הספק Thermaltake Toughpower 850W, או אולי 750W. האם הם נחשבים שקטים במידה טובה? או לפחות סבירה/נסבלת?

מדובר במערכת עם לוח אם 680i ותכנון ל-SLI בעתיד (כרגע רק כרטיס 8800gtx אחד), ובכלל חוצמזה אני רוצה להבטיח לעצמי שקט נפשי לעתיד, בידיעה שיהיה לי ספק קיים שיוכל להחזיק רכיבים רבים וחזקים גם בעתיד. אז לכן חשבתי על ה-TT TP 850W, או אחיו ה-750W שהבנתי שהוא יותר שקט ממנו.

האלטרנטיבה יכולה להיות מארז Antec P180B עם ספק Corsair HX 620W, עבור שקט מקסימלי, אבל זה לא מכסה אותי מבחינת הכוח של הספק והאיכות של מארז הסטאקר. והבנתי שה-HX הוא גבולי מאוד לצורך ה-SLI, ובכלל כשמדובר במערכת עם הרבה רכיבים חזקים.

חוצמזה, מבחינתי כל עוד יש שקט סביר אז הכל בסדר, לא צריך שזה יהיה הכי שקט שיש. מספיק שקט כזה שאפשר לשמוע בו סאונד צלול מהרמקולים בלי בעיה, שיהיה רק רחש אוויר נורמלי ברקע ולא המהום נוראי יותר מדי, ושאפשר לישון לידו באותו החדר כמובן.

אני מניח שהסטאקר 830, ויותר חשוב מזה, ה-TT TP 850W יכולים לספק את זה. היתה לי לא מזמן חוויה קשה עם רעש מהמאווררים של המארז הנוכחי שלי, אז כנראה שקצת איבדתי את קנה המידה לגבי מה נחשב לשקט נורמלי במחשב.

תודה!

פורסם

השילוב הנ"ל שקט סה"כ אבל HX יחד עם P180 יהיה שילוב שקט יותר.

HX 620 מגיע עם 50A במסילת ה-12V שלו ואני לא רואה שום סיבה לכך שהוא לא יחזיק בקלות SLI של GTXים

פורסם

ה - GTX נכנס בכלל ב - P180 ?

פורסם

כן דניס,וזה מופיע גם בסטיקי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים