עבור לתוכן

אני צריך המלצה ספק כוח פלוס מארז תקציב בלתי מוגבל למבינים בלבד !! אשמח לעזרה

Featured Replies

פורסם

הוא לא מסוגל להכיל 8800GTX קרוב לוודאי.

שטויות, הוא יכול להכיל GTX גם בSLI.

והוא עדיף על כל המארזים שהועלו כאן, הבעיה היחידה שלו זה המחיר ואם זה לא בעיה מבחינתך אז תתחדש.

ספק תיקח את הTT 750W למרות שבמקרה שלך שאין בעיה של תקציב הייתי לוקח את ה ENERMAX GALAXY 1000W.

פורסם
  • מחבר

תשמע אי מעדייף להקשיב ...להם "האחריים ומבינים בזה ....כסף זו לא בעיה אבל לא צריך להוצי יותר מדי ללא סיבה המארז שהם רשמו נראה נהדר ויש ל הכול..בקשר לספק 650 אמרו שיותר י מספיק אני לא הולך להכניס שני כרטיסים זה פשוט מיותר....אז לבנתיים אקשיב לה ואלך על הא 650 אלה אם כן אתה יודע שזה לא מפיק חזק ויכול לצין סיבה

נ.ב אנ לא חושב שזה חכם לכניס שני כרטיסים א זה לצורך מחק אני הייתי מעדייף לשפר ולקנות כריס חדש וחזק לפנ הצורך...

פורסם

בהחלט חכה לתגובה שלו אבל מעבר לזה, המארז הנ"ל הוא אחד הטובים שתמצא. נקודה.

הוא עם לוח אם נשלף, סידור חוטים, אוירור, איכות בניה בין הטובים שיש

http://forums.whirlpool.net.au/index.cfm?a=wiki&tag=cases_that_fit_8800gtx

פורסם
  • מחבר

הוא טוב אבל תמיד יש דברים שווה או טובה מאוד לגבי הספק כוח נראה לי שהו הגזים ..אבל אחכה לתגובה ממנו

בקשר למרז...יש יותר מאחד טב יש לי כמה ברמה גבוה

פורסם

שוב אתה לא חייב את ה750W כמובן, אני קיבלתי את הרושם שאתה הולך לקחת מערכת מאוד כבדה, אבל אתה לא עושה אפילו SLI אז גם 650W זה מיותר.

ספק של 500W זה יהיה מעל ומעבר למערכת שלך.

לגבי לא להכניס שני כרטיסים זה מיותר?? חצי מהמפרט שלך מיותר!! ב 23 אלף אפשר לבנות מפרט הרבה יותר (וגם אז לא מגיעים ל23).

פורסם
  • מחבר

מה מיותר במפרט שלי ומה אפשר להכניס יותר יש לך תואר באלקטרוניקה..אתה מומחה בתחום..?

אם יש לך הצעה טובה יותר תומר אותה בקשר למפרט....הכרטיס הכפול לדעתי זה דבר מיותר בגלל היחסות ואופן השימוש....אל תעלב (:

ומחשב ממש חזק אצתרך 600-650 אבל באמת אין צורך ליותר ..מה לךא אהבתה במפרט ומצאתה כמיותר?

נ.ב בקשר למכיר אתה ממש טועה יש לי מחירי ספק....אם אתה יכול להסיג את המפרט שלי יותר בזול יותר מי אשמח לשמוע (:

פורסם

מפרטים זה בפורום מפרטים,יכול מאוד להיות שהוא היה צריך קודם לפתוח שם דיון כדי ל"עצב" את המפרט שלו מחדש ורק אז לחזור אלינו

פורסם

מה מיותר במפרט שלי ומה אפשר להכניס יותר יש לך תואר באלקטרוניקה..אתה מומחה בתחום..?

אם יש לך הצעה טובה יותר תומר אותה בקשר למפרט....הכרטיס הכפול לדעתי זה דבר מיותר בגלל היחסות ואופן השימוש....אל תעלב (:

ומחשב ממש חזק אצתרך 600-650 אבל באמת אין צורך ליותר ..מה לךא אהבתה במפרט ומצאתה כמיותר?

נ.ב בקשר למכיר אתה ממש טועה יש לי מחירי ספק....אם אתה יכול להסיג את המפרט שלי יותר בזול יותר מי אשמח לשמוע (:

אין לי ממה להעלב, אני פשוט רציתי להסב את צומת ליבך לכך שב 23 אפשר לקבל מפרט הרבה יותר טוב ולקחת חלקים מאוד מיותרים.

לדוגמא מי קונה היום GTX כשה HD 2900XT יוצא חודש הבא ונותן ביצועים כמו שלו אם לא יותר טובים ועולה כמו הGTS.

עכשיו אני לא אפתח את הדיון פה בגלל שזה לא הפורום המתאים, לגבי ספק למערכת שלך ספק של 500W יהיה מעל ומעבר ואין שום צורך בספק של 650W.

החלק שמצריך ספק יותר חזק מ500W זה רק שני כרטיסי מסך, שאר החלקים מאוד זניחים.

לגבי תואר באלקטרוניקה אין לי ממוחה בתחום לא הייתי קורא לעצמי, מה שכן יש לי מספיק ידע בנושא כדי לומר את מה שאמרתי.

פורסם
  • מחבר

פה אתה טועה קשות שאר החלקים מאוד חשובים כדי לא לצור צוור בקבוק והלאה אם אתה חש שהדבר היחיד זה הכרטיס...אז הבנתי אני עובד עם מישהוא עם תואר שני בהנדסת אלקטרוניקה והכטיס שיצא יהיה ברמה דומה רק זול יותר..נו אז..נחכה תמיד לבא... זו התכנולוגיה תמיד משתנה תמיד גודלת זה כרטיס מעולה..ואם הבא יהיה באותר רמה יהיה עוד הרבה ... שני כרטיסים אם תבדוק לא ישפרו את הביצועים בטח שלא בזמן הקרוב בגלל תמיכה ובגלל שין בהם באמת צורך תראה את המפרט שלי חוץ מה הליבא המרובעת הכול במקום ויותר מחשב ברמה גבוה שמתאים מאוד למשחקים ועוד אז בתקציב שלי עם כול הצסיוד ההקפי מחשב כמוש לי לא תוכל להגיע ...אז תודע על הדעה אך אם אין לך ידע אמיתי ורק מה שנמע יותר טוב מפה לאוזן...אז.... ..לעומת זוט שהמחשב שאני קונה חזק יותר מהצורך הוא מעולה לצרכים האלו ויהיה כך לדי הרבה זמן...אם תוכל למצוא בו מפגם במקום להתרכז בפרטים השולים אז אשמח לדעת

פורסם

מפרטים זה בפורום מפרטים,יכול מאוד להיות שהוא היה צריך קודם לפתוח שם דיון כדי "לעצב" את המפרט שלו מחדש ורק אז לחזור אלינו

פורסם

אם אתה משיגינר לגמרי אז קח מארז סוס של Zalman אבל הם יעלו לך כמו הGTX נראה לי.

פורסם

אם אתה משיגינר לגמרי אז קח מארז סוס של Zalman אבל הם יעלו לך כמו הGTX נראה לי.

אין לי מושג מאיפה הבאת את שטות הזו.

הדבר היחידי שנכון זה שהוא יקר הוא עולה כמו הTJ07, אבל מעבר לזה מארז מאוד גרוע למחיר שלו. יותר נכון גם 570 הרבה יותר טוב ממנו שלא לדבר על המארזים האייכותים.

אין לי מושג מי תכנן אותו אבל תכנון כזה לקוי במחירים כאלו הרבה זמן לא ראיתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים