עבור לתוכן

מסך LG 700P 17 - משתלם? טוב? שווה? *עדכון* samsung 757DFX שווה?

Featured Replies

פורסם

ALLAH HU AKBAR לכולם בפעם ה100.

עוד שבוע היומולדת שלי (כן כן בן 16!), ומכל הכסף מקיבוץ הנדבות שאספתי (סתם) אני רוצה לקנות מסך טוב ואיכותי בסביבות ה1100 שקל.

הלכתי, בדקתי, סקרתי, קראתי וכו'...וראיתי שהמסך הזה:

http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2515&category_uid=645

הכי מתאים.

f7oop-m.jpg

הוא בעל רזולוציה מקסימלית של 1280 על 1024 (אני לא צריך רזולוציה גבוהה מדיי, העיקר שיש 1024 על 768!).

הקצב רענון שלו ברזולוציה המקסימלת (1280x1024) הוא 85HZ שנחשב לטוב מאוד.!

גודל הנקודה שלו הוא 0.24m והוא בעל תקן TCO99.

ועוד דבר ששמתי לב אליו, יש לו USB HUB (??!). ;D

עכשיו,

מוכרים אותו בחנות מסויימת ב1300 שקל, אז

רציתי לשאול אם יש משהו יותר משתלם מזה בערך באותו מחיר (אבל שלא יעקוף את ה1300!! אני עני!),

יש הצעות? או שמה שאני עומד לקחת הוא מצויין ?

תודה,

WINGS.

• תגובות 30
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה מתכוון ל-LG F700P שעולה ברוב החנויות 1300ש"ח בערך אז הוא עובד ב-1600X1200 ב-85HZ.

גודל נקודה 0.24, שפורפרת FLATRON, צבע כסוף, וכן יש לו USB HUB.

לדעתי עדיין הוא לא שווה את המחיר שלו, יש ב-Simpletech ב-1267ש"ח את ה-C.T.X PR711F שזה מחיר מדהים

למסך העוד יותר מדהים הזה שעובד ב-1600X1200 ב-75HZ, גודל נקודה 0.24 אין לו USB HUB אבל זה אחד המסכים

הכי אמינים שיש ואיכות לא פשרות וחדות תמונה משהו מדהים, בדרך כלל הוא עולה 1500-1600ש"ח המחיר שם מדהים כמו שאמרתי.

פורסם
  • מחבר

שמע,

שני המסכים מסוגלים להגיע לאותה רזולוציה,

ויש טעות, המסך 700P ברזולוציה של 1600 על 1200 מסוגל מקסימום 75HZ.

כמו המסך שהבאת.

ההבדל שב700P יש יותר פיצ'רים.

אז עדיין לא השתכנעתי.

ואני מעוניין לקנות בKSP או ב PANDAS.

פורסם

תראה, ממה שהבנתי וממה שהמליצו הרבה בפורום המסך של CTX - הדגם PR711F הוא באמת מסך מצויין עם איכות ועיצוב מצויינים.

בקשר למסך שאתה מעוניין לקנות, אני לא יודע הרבה עליו אבל הוא גם נראה מסך טוב.

פורסם

שמע,

שני המסכים מסוגלים להגיע לאותה רזולוציה,

ויש טעות, המסך 700P ברזולוציה של 1600 על 1200 מסוגל מקסימום 75HZ.

כמו המסך שהבאת.

ההבדל שב700P יש יותר פיצ'רים.

אז עדיין לא השתכנעתי.

ואני מעוניין לקנות בKSP או ב PANDAS.

תעשה מה שאתה רוצה, אבל תזכור שאמרתי לך שזה מסך זבל {LG}, יש לו בעיות אמינות קשות

ואני ראיתי אותו ליד ה-C.T.X בחנות של דוד שלי ואין בכלל מה להשוות ה-C.T.X בכמה רמות יותר טוב.

מי משתמש בכלל בפיצ'רים שבאים עם המסך, אתה בכלל פעם תשתמש ב-USB שלו? תעשה לי טובה.

קח את ה-C.T.X ותהיה בראש שקט, ואם אתה כל-כך רוצה USB תקנה משהו איכותי ב-90ש"ח, כרטיס

PCI עם 4 חיבורי USB וזהו, אבל מה אכפת לי בעצם? אתה רוצה להדפק זאת בעיה שלך אני אמרתי את שלי.

פורסם

: Athlon~WINGS ב היום בשעה 16:32:18

תעשה מה שאתה רוצה, אבל תזכור שאמרתי לך שזה מסך זבל {LG}, יש לו בעיות אמינות קשות

ואני ראיתי אותו ליד ה-C.T.X בחנות של דוד שלי ואין בכלל מה להשוות ה-C.T.X בכמה רמות יותר טוב.

מי משתמש בכלל בפיצ'רים שבאים עם המסך, אתה בכלל פעם תשתמש ב-USB שלו? תעשה לי טובה.

קח את ה-C.T.X ותהיה בראש שקט, ואם אתה כל-כך רוצה USB תקנה משהו איכותי ב-90ש"ח, כרטיס

PCI עם 4 חיבורי USB וזהו, אבל מה אכפת לי בעצם? אתה רוצה להדפק זאת בעיה שלך אני אמרתי את שלי.

קודם, כל תרגע קצת , שב, שתה קצת תה או חלב, תתמתח אם בא לך, עכשיו עמוד, נסה לגעת עם הידיים שלך ברצפה , נגעת - יופי .

עכשיו תתכונן שוב כי זה מגיע עוד 10 שניות: 10, 9 , 8 ,7 ,6 ,5 , 4 , 3, 2, 1 .

ה-usb hub באמת לא שווה הרבה ( וזה בהחלט לא משהו חשוב שיש לקחת בבחירת מסך , לפחות לפי דעתי ).

פורסם

אני לא יודע מה יש לכם נגד LG!!!!

אחת החברות היותר מוצלחות בשוק.

מבחן התוצאה: יש לי את ה-LG 795 FLATRON רזולוציה עד 1200X1600

המסך נמצא ברשותי כבר 4 שנים!!!! קניתי את הדגם רק כשהוא יצא.(הוא עדיין נמכר היום באזור ה-1300שח).

הוא עובד מצויין אין פסים כמו שיש לחלק מהמסכים ויש לו חיבור לUSB.

מסכי LG קטפו הרבה פרסים בגלל השיטה החדשה שהם המציאו למסך שטוח.

אני אישית לא מכיר את המסך של CTX ואני לא מתכוון לערוך השוואה, אבל להגיד שLG זבל

זו חוצפה. :bash:

בכל אופן כמו שציינתי אני נורא מאושר מבחירת המסך שלי, והוא יחזיק לי מעמד עוד הרבה שנים.(אגב הוא עלה לי 2100 שח).

פורסם
  • מחבר

אוקיי שמעו חברה,

תעזבו את הנושא עם ה LG, אני לא חושב שהם גרועים, אבל:

אני לא רוצה לפתוח עוד דיון, אבל מצאתי מסך עוד יותר טוב ובאותו מחיר.

Samsung 757DFX.

בעל גודל נקודה של 0.20m (!!) ורזולוציה מקסימלית של 1920x1440 בקצב רענון של 65HZ על רזולוציה כזאת.

הוא "17 , בעל תקן TCO 99 ולפי האתר של סמסונג יש לו גם USB HUB.

תמונה:

757dfx.jpg

אז מה אתם אומרים??

בקשר ל CTX, אני מעוניין ב Samsung, LG או Yiiama.

פורסם

ה 757DFX הוא מסך ממוצע מינוס, ה CTX יעניק איכות תמונה טובה הרבה יותר.

פורסם

רוקפורד צודק, הסמסונג הזה נראה מציאה רק מפני שהמפרט שלו מרשים אבל מבחינת האיכות תמונה זה בדיוק 753DFX

שנחשב ממוצע.

תיקח את ה-C.T.X PR711F ב-1282ש"ח בסימפלטק.

פורסם

בתור אחד שלפני ספר חודשים חיפש להחליף מסך והחליף אז ככה היה לי קודם מסך "17 של HITACHI מדגם CM640ET שהוא באמת היה אחלה לזמנו אבל אני כמובן חפשתי מסך מקצועי יותר עם רזולוזיה גבווה יותר עכשיו פעם אמרו LG הכי טובים או שמע דווקא מסכים עם שפופרת טריניטו של SONY הכי טובים כמו למשל אלו של חברת MAG אבל בסופו של דבר אני דווקא הלכתי על ה samsung SyncMaster 757DFX ועם כל הכבוד חבר'ה המסך הזה פשוט מעולה איכות מצויינת חדות לתפערת לדעתי זה מסך מאוד כדאי ואני ממליץ עליו בחום עם לא המסך הזה אז כבר עדיף ללכת לכיון של "19 כמו למלשל של HITACHI שניתן להשיג במחיר בסביבות ה 1800.

נ.ב. שימושי במחשב הם לא רק משחקים אלה גם עיצוב גרפי כך שאין לי שום ספק שהבחירה שלי במסך היתה מצויינת ועלכן אני ממליץ עליו למרות שכיום קצת כשה להשיג אותו .

פורסם

הסמסונג המדובר מבוסס על DynaFlat X, שפורפרת נחותה מה Flatron וה FD trinitron, ועל זה אין, ולא יכול להיות, ויכוח.

CTX PR711F באמת טוב יותר משאר המסכים שהועלו כאן.

אגב, הUSB HUB החסר משמעות הזה, מצוי גם בpr711f אם אני לא טועה.

פורסם
  • מחבר

שפורפרת?!

פורסם

זה שהמסך Samsung 757DFX ב-1920 על 1440 מתרענן ב-65 זה לא צריך להיות בכלל רלוונטי לך בגלל ששום ישום היום לא ניתן להפעיל בעזרת הרזולציה הזו, ואם המחשב הוא בשביל משחקים אז במשחקים הרזולציה המקסימלית היא 1600x1200 וגם זה לא בכל המשחקים.

פורסם

לדעתי אין על LG במסכים.

בכל אופן משום מה אני כבר לא רואה את סדרת הxxxFT של אל.ג'י, יש לי את ה775FT, הוא מקביל לF700B בביצועים. יש לי אותו כמעט 3שנים, עוד מעט הולכת לי האחריות ואף פעם לא היו בעיות איתו. בקטע של בעיות אין מה לדאוג אם לוקחים אחת משלושת החברות האמינות הללו (Samsung, iyama, LG). איאמה בטח שבין הטובות כמו אל.ג'י והסי.טי.אקס אבל סאמסונג? רד מהם. ומהר.

אגב, את'לון, מה מצב? זה נייקי מגיימר אם אתה זוכר אותי.. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים