עבור לתוכן

מתכנן OC לE6300 עם קירור סטוק. יש כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לא מזמן התחדשתי במחשב חדש. חשבתי על ביצוע OC קליל (עד 30%+). המפרט הוא:

C2D E6300 עם קירור סטוק

GB 965P S3

KINGSTON 1GX2 667MHZ

BFG 8800GTS OC

PSU THERMALTAKE 470W

השאלות הם:

המחשב שלי עובד 24/7 האם זה בעיה?

האם אפשר להגיעה לOC כזה בלי להתעסק עם מתחים אלה רק עם FSB ועם זאת לשמור על טמפ' סבירה.

תודה לעוזרים!

פורסם

30% זה לא כל כך קליל...

קח את הפריזר עולה בסביבות 130 ש"ח

פורסם

אם הOC שלך יציב אין סיבה שהוא לא יעובד ככה 24/7 במשך שנים ארוכות..

והמקרה של הC2D הוספת המתח היא לא קריטית...

אם אתה לא מעוניין להתעסק עם העניין....העלאה "פשוטה" יחסית של הבאס ל333 תהיה מספקת בהחלט..

תעיין קצת פה..

http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, וכן כבר קראתי הרבה מדריכים כולל מה שנתת ;)

יש למישהו עוד משהו להוסיף?

פורסם

תראה אני העלתי את המהירות ל2100MHZ שזה בערך 13% בלי שום תוספת,ניסיתי גם להעלות טיפה יותר והגעתי ל20% אבל הזכרונות שלי קצת זולים ולכן המחשב לא היה יציב.

בעזרת FSB זה מספיק להגיע למהירויות סבבה...הבעיה שתוקעת פה זה... איזה לוח.... ואיזה זכרונות ....

פורסם

תמונה

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תראה אני העלתי את המהירות ל2100MHZ שזה בערך 13% בלי שום תוספת,ניסיתי גם להעלות טיפה יותר והגעתי ל20% אבל הזכרונות שלי קצת זולים ולכן המחשב לא היה יציב.

בעזרת FSB זה מספיק להגיע למהירויות סבבה...הבעיה שתוקעת פה זה... איזה לוח.... ואיזה זכרונות ....

ומה הטמפ' אצלך בעומס/מנוחה?

פורסם

בעזרת תוכנת EVEREST בדקתי...

בעומס מקס' שהגעתי 40 מעלות

במנוחה נע בין 28-30 מעלות

פורסם

אני עובד 24/7 על באס 400.... המערכת יציבה.. (מפרט בצד..)

החלפתי את הקירור סטוק ל TT BT.. בסטוק הייתי מגיע ל62-3 מעלות במאמץ (באותו OC).. עם הBT הוא לא עובר 49-50 במאמץ...

במנוחה הוא יורד ל 19 ע"פ TAT....

רק תקנה קירור טוב, גם שלא ירעיש גם שיהיה קר...

בראל.

פורסם
  • מחבר

אני כבר לא חושב שOC שווה לי כרגע בגלל ירידת המחירים של מעבדי E6600... בדקתי עם חנות שבה קניתי את המחשב לפני כשבועיים ויש לי אפשרות להוסף את ההפרש בין מחיר הE6300 לבין הE6600 שזה יוצא משהו כמו 350 ש"ח... מה אתם אומרים? גם כך אני צריך לקנות מאוור טוב לOC שזה משהו כמו 150 שח אז להחליף מעבד כבר ניראה לי עדיף.

פורסם

כן.. אחלה רעיון..

ככה גם תוכל לעשות OC ממש קטן כדי לקבל ביצועים אפילו עם קירור סטוק ולעקוף את E6300 בOC גדול יחסית ועם קירור רציני...

תתחדש! :xyxthumbs:

בראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים