פורסם 2007 באפריל 1918 שנים אני בונה לעצמי מפרט.כ. מסך 8800GTSמעבד E6420 (כשיצא)ו- 1GB זכרוןאבל מה בקשר ללוח אם? מה אני צריך לחפש בלוח אם חוץ מהדברים הברורים לעין כמו מספר חריצי הרחבה וכו'?המחירים נעים בין 400 ל1000 והכל נראה אותו הדבר.אשמח אם תעזרו.
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר מה הדרישות שלך מהלוח?דרישות מהלוח? ובכן, משחקים. למרות שאני לא גיימר כבד. אני צריך משהו שיחזיק מעמד הרבה זמן. לפחות עד שאני אסיים צבא.. (>_>)אה. ובלי כל מיני דברים כמו WiFi או SLI למינהם.אם לזה התכוונת.
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר מה עם OC?לא מבין ב OC. אף פעם לא התנסיתי בזה. אני תמיד מפחד שאשרוף משהו, אולי בגלל הAMD העתיק שיש לי כרגע שגם ככה חם מאוד. אולי רק אם לא אצטרך לקנות מערכות קירור נוספות אז אני מוכן ללמוד על OC לעומק.קח 2GB זיכרון, 1GB זיכרון לא יספיק לך להגדרות גבוהות במשחקים עם 8800GTS.אני אשדרג בעתיד הקרוב.
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים אישית אני ממליץ על קירור אלטרנטיבי בלי קשר, פשוט כי הוא טוב ושקט יותראם מתוכנן לימוד OC אני חושב ש-Gigabyte 965P-DS3 אמור להימכר במחיר טוב ולעשות את העבודהאם לא מתוכנן כזה לימוד אז ABit IB9 הוא אופציה מצוינת
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר אני חושב ש-Gigabyte 965P-DS3 אמור להימכר במחיר טוב ולעשות את העבודהעל מה אתה מסתמך כשאתה בוחר דווקא בו? מה אני צריך לחפש בלוח אם?חיפשתי בפורומים איזה מדריך. אולי פיספסתי אותו.
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים אין בעיקרון מדריך לבחירת לוח אםאני מסתמך בעיקר על מחיר לעומת תמורה (בזה נכלל גם האיכות, הביצועים וכו')
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר אני מסתמך בעיקר על מחיר לעומת תמורה (בזה נכלל גם האיכות, הביצועים וכו')איך שאני רואה, המושג "ביצועים" כולל בתוכו מספר חריצי הרחבה והמהירויות המקסימליות שלהם. (וחוסר בכ.מסך מובנה לOC יותר טוב)ועוד איזה משהו שאני לא ממש בקיא בו: FSBהבנתי שככל שהמספר של ה FSB גבוה יותר ככה הלוח אם יוכל לתקשר עם המעבד מהר יותר. אז מהירות הFSB של המעבד צריכה להיות זהה לזו של הלוח אם?ואם יש לי לוח אם עם FSB 800mhz או פחות? עד כמה זה באמת משפיע?ואיך אתה קובע איכות למשל? רק לפי המותג?
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים בעיקרון כמעט כל לוח שתקנה היום למערכת אינטל תהיה 965P למעט מקרים מיוחדיםמכיוון שכולם מבוססים על אותו שבב כולם תומכים באותם דברים למעט תוספות כמו חיבורי FireWire וכו'לגבי איכות זה כמה החברה מייצרת לוחות טובים, למשל אתה תמיד תעדיף ASUS על פני PC Chips ו-Abit על פני ECS וכו'
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים מחבר אז מהירות הFSB של המעבד צריכה להיות זהה לזו של הלוח אם?ואם יש לי לוח אם עם FSB 800mhz או פחות? עד כמה זה באמת משפיע?אפשר לקבל תשובה לזה בבקשה? סתם לידע כללי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.