עבור לתוכן

מחפש עכבר תקציבי ועשיר בפיצרים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש לקנות עכבר, רק שאני לא נעול על התקציב שלו. הצעות בין 100 ל-300 יתקבלו בברכה, וגם סטים שבאים עם מקלדת.

העכבר לא חייב להיות אלחוטי (ואם הוא כבר כן אלחוטי, אז שיתפקד כמו שצריך במשחקים), הוא צריך לשבת נוח בכף היד (כלומר לא קטן מידי), ותוספות של כפתורי מולטימדיה מאד רצויה - במיוחד כפתורים שניתנים לתכנות במשחקים ותוכנות שונות. הוא אמור לשמש להכל, החל מגלישה בסיסית באינטרנט וישומי אופיס ועד משחקים.

עדיפות כמובן לעכברים של מיקרוסופט ולוגיטק, אבל אני גם לא נרתע מג'יניוס וA4TECH שיש לי ניסיון עבר טוב איתם.

פורסם

LOGITECH MX518

פורסם

LOGITECH MX518

דניס, בתור אחד שיש לו את העכבר אתה יכול למדוד מה האורך שלו? (לא מצאתי ברשת).

פורסם

g5 עולה 250 ש"ח בנעה..

פורסם

אם אתה רוצה תחכה קצת ל-G5 החדש...

פורסם

אם אתה רוצה תחכה קצת ל-G5 החדש...

תקח חשבון שהוא יעלה המון- סביבות 500 שקל לפחות- לפי דעתי לא שווה את המחיר..

פורסם

אם זה המחיר שלו אז תיקח את ה-G5 הרגיל. יש לי אותו ואני ממש מרוצה.

פורסם

ה - G5 פחות טוב מה - MX518.

האורך של ה - MX518 הוא 12.5 ס"מ.

פורסם

ה - G5 פחות טוב מה - MX518.

האורך של ה - MX518 הוא 12.5 ס"מ.

אין כזה דבר "פחות טוב" כל אחד מרגיש אחרת לגבי העכבר צריך להיות נוח לבן אדם, אני אישית אוהב יותר את ה g5 - עכבר מעולה ומדוייק..

פורסם

ה - MX518 נוח מאד, מתאים בול לכף היד.

יש לו יותר כפתורים מה - G5 והוא יותר מדויק מה - G5 הודות למנוע אופטי טוב לעומת מנוע הלייזר הבינוני של ה - G5.

פורסם

ה - MX518 נוח מאד, מתאים בול לכף היד.

יש לו יותר כפתורים מה - G5 והוא יותר מדויק מה - G5 הודות למנוע אופטי טוב לעומת מנוע הלייזר הבינוני של ה - G5.

אני אוהב g5, אתה אוהב 518 וסבתא שלך אוהבת את g7,] הכול תלוי בבן אדם איך הוא מרגיש..

פורסם

אבל בדוגרי חוץ מהכפתורים של לעלות DPI ולהוריד אני בכלל לא משתמש, ואני בטוח שיש עוד הרבה כאלה...

ואני שיחקתי בשניהם ולדעתי ה-G5 יותר טוב.

פורסם

ראיתי באיזה מקום את ה-MICROSOFT HABU ב-300, עכבר מצוין מניסיון ;D

פורסם
  • מחבר

אחרי קצת קריאה פה באמת החלטתי להיצמד לעכברים היותר תקציביים: הmx518, הA4tech x-750f והgenius ergo 520/525.

מA4tech אני כבר מרוצה מעכברים קודמים שקניתי, אבל אני לא בטוח לגבי העכבר הנוכחי. לפי מה שהבנתי יש לו רק כיוון אחד לשינוי DPI - כלפי מעלה. זה לא מפריע?

בנוסף, מתוך שלושת העכברים האלו רק הergo מציע tilting עם הגלגלת ימינה ושמאלה (תקנו אותי אם אני טועה) ובעבודה עם אקסל זה מאד שימושי לי. אני מניח שהעכברים האחרים מאפשרים גם הם להשתמש במקשי הצד בשביל זה או בשביל פעולות אחרות, אבל צריך בטח לקנפג את זה בדרייברים. מישהו יודע כמה נוח הקינפוג של שלושת אלו? אני יודע למשל שהIntellipoint של מיקרוסופט קצת בעייתי כי הוא לא מאפשר לי למשל להקצות כפתור לctrl+tab או לscrolling.

בנוסף, לאיזהשהו עכבר יש אפשרות "לנהל פרופילים" למשחקים - כלומר לשמור יותר מאופציית קינפוג אחת למשחקים שונים? זה נראה לי כמו קצת טרחה לקנפג מחדש כל פעם שרוצים להחליף משחק.

פורסם

dennis14 - הוא יותר מדוייק בגלל השליטה הטובה יותר על העכבר, לא בגלל הטכנולוגיה.

yotam360 - אתה באמת משתמש בלעלות ולהוריד DPI?

ORENSTC - הHABU הוא רחוק מלהיות עכבר מצויין, יש בו המון בעיות, הוא כישלון. אם אתה רוצה עכבר של רייזר לך על הdeathadder שזה העכבר המוביל שלהם היום.

gulmer - פשוט תנסה את העכברים ותראה מה הכי נוח לך. אם אתה מחפש עכבר עם גלילה גם לצדדים אז לך על ה ergo (או כל עכבר אחר שיש בו את זה והוא נראה לך). בקשר ל DPI, זה בכלל לא שימושי. אני לא יודע מי מעלה ומוריד DPI בתוך משחק, אבל אני יכול להגיד לך שגיימרים (לפחות כאלה שמבינים משהו) לא משתמשים בזה.

בקשר לקנפג אותם, אני כמעט בטוח שאי-אפשר לעשות את זה בעכברים האלה. בעכברים של רייזר אבל זה אפשרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים