עבור לתוכן

LEADTEK NFORCE 2 PRO מקום לגוף הקרור של המעבד.

Featured Replies

פורסם

האים למישהוא בפורום יש את הלוח:LEADTEK NFORCE 2 PRO ישנה שמועה

כי אן מקום בלוח הזה להתקין גוף קרור נורמלי בעל מידות סבירות (אלה רק גוף קרור קטן מהממוצע) בגלל שישנם קבלים ורכיבים הקרובים יותר מידי למעבד ואפילו התקנת גוף קרור כמו וולקנו 6 שלא לדבר על וולקנו 7+ אינה אפשרית כי בגלל הצפיפות יש ממש מגע פיזי של גוף הקרור בקבלים והחלקים שעל הלוח.

אשמש לקבל אינפורמציה בדוקה מבעל לוח שכזה ולא להיות מוזן משמועות של בעלי אינטרסים.

MILKI

פורסם

leadtek.jpg

מה אתם אומרים, Volcano7+ נכנס או לא?

לדעתי הוא נכנס.

פורסם

זלמן 6000 יכנס ?

פורסם

אכן נראה צפוף שם.

פורסם
  • מחבר

חזרתי מחבר שאליו הלכתי בכדי לראות את המצב בשטח והעיניין באמת עצוב רק המאורר המקורי של AMD שהינו טיפונת גדול מהמעבד ניכנס שם אפילו וולקנו 6CU נוגע בקבלים שמנסים להתקין אותו בלוח והמגע הישיר עים הקבלים עלול לחמם אותם ולפגוע בתפקוד הלוח....

MILKI

פורסם

זאת בדיוק הבעיה עם יצרנים חדשים של לוחות...אין מספיק נסיון.

פורסם

1) הבעיה היא לא עם יצרנים חדשים של לוחות, אולי כן אבל זה לא העניין, אלא עם לוחות חדשים.

2) אקפוס רולז, אפוקס יותר טוב..

resize2.asp?path=4M4a3jt31b4m3h0Hc10xB10Mi0O32Tg3W42An33o1az00kg0u01W1y2m1V3M2GD11bH0r03pP00av0a10Br31Yo00sb0T0m2b1J0K1D2K01R0C0IL2L3C3x00w0DQ2b30v0NX2&width=p4s3Q34Ga14q3H0Hc10x1BM0i0o3N2T1f13Sd3&date=4O3V3OE40x2Kb1g0b0l00V3r3IG12px21Ca43An2P2T23o

פורסם

תראו, לי יש את הלוח הנ"ל, תאמינו לי שאין איתו שום בעיות, גם בחיבור של וולקנו 7+

פורסם
  • מחבר

תעלה לנו תמונה לאינטרנט כי ראיתי היום שאפילו וולקנו 6 נוגעה בשורת הקבלים הנימצאים בצד חיבור ספק הכח !!!

אני לא מאמין לך כי ראיתי היום.

MILKI

פורסם

:bash:חברים

וולא כולנו מדלגים מפורום לפורום עם אותם שאלות .

אז לא הבנתי האם בלוח של אסוס אין מקום לקירור??

מה אתם רוצים להגיד שכל המתכנני הלוח והמעבד לא חשבו ובדקו?

אתם שוברים לי את כל החשק לשדרג המחשב שלילאחר שהתחלתי בפעילות רכש

דרך אגב מה לגבי הרעש של המאווררים והקירור בAMD האם יותר מP4

בברכה

והתייחסותכם לבעיות

:hi:

פורסם

1) הבעיה היא לא עם יצרנים חדשים של לוחות, אולי כן אבל זה לא העניין, אלא עם לוחות חדשים.

2) אקפוס רולז, אפוקס יותר טוב..

תפסיק לדבר על דברים שאין לך מושג בהם ותקטין את התמונה בחתימה.

מה שבאמת לא טוב בלוח של לידטק זה שהם שמו את חיבור החשמל יותר מדי קרוב למעבד, בנוסף לצפיפות הרבה...

פורסם

תראו לי אישית, אין שום מאוורר חוץ מהמקורי של AMD...אבל ביום שקניתי את הלוח קנו אותו עוד אנשים ושם התקינו להם על המקום את המאורר(וולקנו 7) ואני לא ראיתי שהיו בעיות מיוחדות...

דבר שני, איזה פאקינג אינטרס יש לי לשקר?! לעשות רושם עם הלוח ה"נהדר" שלי כשאני מודה שעשיתי טעות כשקניתי אותו, נכון אם הייתי מחכה שבועיים הייתי יכול לקנות EPOX אבל לא היה לי זיין להיות בלי מחשב שבועיים

פורסם

אז זהו שיש לי הרבה מושג בזה, לא כ"כ הרבה אבל מספיק. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים