פורסם 2003 בינואר 1822 שנים האים למישהוא בפורום יש את הלוח:LEADTEK NFORCE 2 PRO ישנה שמועה כי אן מקום בלוח הזה להתקין גוף קרור נורמלי בעל מידות סבירות (אלה רק גוף קרור קטן מהממוצע) בגלל שישנם קבלים ורכיבים הקרובים יותר מידי למעבד ואפילו התקנת גוף קרור כמו וולקנו 6 שלא לדבר על וולקנו 7+ אינה אפשרית כי בגלל הצפיפות יש ממש מגע פיזי של גוף הקרור בקבלים והחלקים שעל הלוח. אשמש לקבל אינפורמציה בדוקה מבעל לוח שכזה ולא להיות מוזן משמועות של בעלי אינטרסים. MILKI
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים מחבר חזרתי מחבר שאליו הלכתי בכדי לראות את המצב בשטח והעיניין באמת עצוב רק המאורר המקורי של AMD שהינו טיפונת גדול מהמעבד ניכנס שם אפילו וולקנו 6CU נוגע בקבלים שמנסים להתקין אותו בלוח והמגע הישיר עים הקבלים עלול לחמם אותם ולפגוע בתפקוד הלוח.... MILKI
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים 1) הבעיה היא לא עם יצרנים חדשים של לוחות, אולי כן אבל זה לא העניין, אלא עם לוחות חדשים. 2) אקפוס רולז, אפוקס יותר טוב..
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים תראו, לי יש את הלוח הנ"ל, תאמינו לי שאין איתו שום בעיות, גם בחיבור של וולקנו 7+
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים מחבר תעלה לנו תמונה לאינטרנט כי ראיתי היום שאפילו וולקנו 6 נוגעה בשורת הקבלים הנימצאים בצד חיבור ספק הכח !!!אני לא מאמין לך כי ראיתי היום.MILKI
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים חברים וולא כולנו מדלגים מפורום לפורום עם אותם שאלות . אז לא הבנתי האם בלוח של אסוס אין מקום לקירור?? מה אתם רוצים להגיד שכל המתכנני הלוח והמעבד לא חשבו ובדקו? אתם שוברים לי את כל החשק לשדרג המחשב שלילאחר שהתחלתי בפעילות רכש דרך אגב מה לגבי הרעש של המאווררים והקירור בAMD האם יותר מP4 בברכה והתייחסותכם לבעיות
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים 1) הבעיה היא לא עם יצרנים חדשים של לוחות, אולי כן אבל זה לא העניין, אלא עם לוחות חדשים.2) אקפוס רולז, אפוקס יותר טוב..תפסיק לדבר על דברים שאין לך מושג בהם ותקטין את התמונה בחתימה.מה שבאמת לא טוב בלוח של לידטק זה שהם שמו את חיבור החשמל יותר מדי קרוב למעבד, בנוסף לצפיפות הרבה...
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים תראו לי אישית, אין שום מאוורר חוץ מהמקורי של AMD...אבל ביום שקניתי את הלוח קנו אותו עוד אנשים ושם התקינו להם על המקום את המאורר(וולקנו 7) ואני לא ראיתי שהיו בעיות מיוחדות...דבר שני, איזה פאקינג אינטרס יש לי לשקר?! לעשות רושם עם הלוח ה"נהדר" שלי כשאני מודה שעשיתי טעות כשקניתי אותו, נכון אם הייתי מחכה שבועיים הייתי יכול לקנות EPOX אבל לא היה לי זיין להיות בלי מחשב שבועיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.