עבור לתוכן

איזה לוח יותר טוב ASUS P5B \ GIGABYTE ga-965p-ds3

Featured Replies

פורסם

הוא התכוון ל ABIT IB9

אבל ה GIGABYTE עדיף בהרבה... הרבה יותר איכותי ושווה את ה 100 ש"ח תוספת

פורסם

מצטרף להמלצה על הDS3..יש לי נסיון רב איתו והוא מצויין לאוברקלוק, עידכון לביוס האחרון הופך אותו ל100% נקי מבאגים והביוס מאוד פשוט...

אבל למי שלא יודע לעשות עידכון ביוס זה ממש קשה, מסובך, ויכול להיות גם מסוכן

כמה שאלות על זה:

1. אני יכל להביא את המחשב לאיזה חנות מחשבים ושאחד הטכנאים שם יעשה לי את זה?

2. ב DS3 rev3.3 גם יש צורך לעדכן את הביוס? (או שזה לא קשור לאיזה גירסא)

3. מאוד מומלץ לעדכן את הביוס למי שקונה את הלוח לא מתכנן OC י?

4. כשרשמת "הופך אותו ל100% נקי מבאגים" - כמו איזה באגים זה עושה במחשב?

5. דרך אגב, ה 965DD יתמוך במעבדי הPenryn י?

תודה לעונים (וסליחה על החפירה)

פורסם

המלצה: חבל שתקני E6600 ולוח אם כזה אם את לא עושה OC.

כיום המעבדים של AMD מאוד מאוד זולים ולא נופלים ברמה מC2D.

עם לוח אם פשוט ומעבד AMD את יכולה לחסוך יותר מ1,000 שקל, שילכו לדברים אחרים במפרט או שפשוט תחסכי אותם.

אני קונה את המעבד E6600 אחרי ה 22 באפריל שזה ירידת מחירים שכבר עכשיו ראיתי בכמה אתרים שמוכרים אותו ב 1300 שקל.

ואתה מצחיק:) כי ה ABIT שרשמת לי יותר יקר מה GIGABYTE שרשמתי:) חחחח

ואז כמה הוא יעלה? 1,000 שקל? בחצי מחיר יש לך מעבד AMD מצוין שיעשה את העבודה כמו שצריך..

לגבי הABIT אכן טעות שלי, אבל הבנת את הכוונה - אין לך צורך בלוח אם ומעבד כאלה, אם את לא תעשי OC.

זה כמו לקנות מכונית ספורט בשביל לנסוע איתה לעבודה..

פורסם

אבל למי שלא יודע לעשות עידכון ביוס זה ממש קשה, מסובך, ויכול להיות גם מסוכן זה לא בדיוק נכון.. בדיסק המגיע עם הלוח יש תוכנה מאוד מאוד פשוטה שמעדכנת את הביוס

כמה שאלות על זה:

1. אני יכל להביא את המחשב לאיזה חנות מחשבים ושאחד הטכנאים שם יעשה לי את זה?כן

2. ב DS3 rev3.3 גם יש צורך לעדכן את הביוס? (או שזה לא קשור לאיזה גירסא)זה תלוי רק בגירסא שמגיעה איתו, אם אני לא טועה היא F10 ואם הגירסא בלוח שלך היא לא F10 אז כדאי לעדכן

3. מאוד מומלץ לעדכן את הביוס למי שקונה את הלוח לא מתכנן OC י?תמיד מומלץ אבל לא חייב

4. כשרשמת "הופך אותו ל100% נקי מבאגים" - כמו איזה באגים זה עושה במחשב?היו שני באגים שאני יודע עליהם.. 1.הייתה בעייה של הצגת תיזמוני הזכרונות בווינדוס, נגיד התזמונים היו על 4 אז בווינדוס היית רואה 5 והבאג השני, כשהיית עושה אוברקלוק והיה מחובר משהו בUSB המחשב היה עושה ריסט ואז חוזר להגדרות הרגילות.. באגים שוליים אבל הם כולם נפתרו..

5. דרך אגב, ה 965DD יתמוך במעבדי הPenryn י?אתה מתכוון לציפסט 965? אם כן אז לא הוא לא יתמוך

תודה לעונים (וסליחה על החפירה)

פורסם

"אני קונה את המעבד E6600 אחרי ה 22 באפריל שזה ירידת מחירים שכבר עכשיו ראיתי בכמה אתרים שמוכרים אותו ב 1300 שקל."

אני חייב לשאול איפה ראית ב1300

( אני גם הולך לקנות )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים