פורסם 2003 בינואר 1822 שנים היייש לי GF3 Ti200 ולאחר שהתקנתי דרייברים חדשים (29.80 - אני יודע שיש חדשים אךזאת הכי יציבה אצלי) "נעלמה" הרזולוציה 1024*768 מכל מקום שבו היה ניתן לשנות רזולוציותכלומר ממאפיני תצוגה - מתוך משחקים - תוכנות שונות .... למה זה קרה - ואיך אני מחזיר את האופציה ?אגב, במשחקים שלא מבוססים על הרזולוציות של DX אם אני בוחר שםאת הרזולוצה הזאת זה פשוט מקטין לי את התצוגה ועושה "מסגרת" שחורה גדולהמסביב במקום לעבור לרזולוציה הרצויה !
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים איזה ווינדוס?איזה רזולוציות אתה יכול לבחור עכשיו?אתה יכול לבחור מעבד ל 1024 ?בכל זאת,תנסה להתקין גרסא שונה של דרייברים.
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים מחבר w2kאני יכול לבחור את כל הרזולוציות עד 1600 חוץ מזאת ...אם לא תהיה ברירה אז ... כן ... אבל יש דרך לפטור את זה בלי ?
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים המממ, אני לא בטוח בתשובה,אבל תלך למקום שאתה משנה רזולוציות, לחץ על Advanced.אחרי זה, לך ללשונית Monitor ותסיר את הסימון על ה "Hide modes that this.....".לחץ על APPLY ותסגור את החלונות.כנס שוב למקום שמשנים בו את הרזולוציות,ועכשיו אמור להופיע לך הרזולוציה הזאת.
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים מחבר טוב ... זה עבד ... בערך ...עכשיו אפשר לבחור את הרזולוציה אבל שאני עובר אליה המסך מרצד ולא רואים כלום חוץ מפסים ...והמסך מציג OUT OF RANGE למרות שהוא מגיע עד ל1600אני לא מבין את זה ... המסך שלי עבד מצויין ברזולוציה הזו לפני
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים איזה דרייברים כרגע מותקנים על המסך?וכמו שאמרתי, תעדכן את גרסאת הדרייברים.
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים מחבר 1. כתבתי את גירסת הדרייברים בהודעה הראשית ...2. אם אני יתקין את אותה גירסה שוב - זה יסתדר ?
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים על מנת למנוע בעיות כאלו תקפיד להתקין דרייבר שיש לו חתימה דיגיטלית של מיקרוסופט תוכל לזהות דרייבר כזה ע"י הסימון whql ליד גירסת הדרייבר אצלי מוקנת גירסה 41.04 שיש לה חתימה דיגיטלית .
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים מחבר מממ ... שיחקתי קצת עם NVRefreshTool וזה הסתדר לבד ...מוזר ... אבל נחמד ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.