עבור לתוכן

כמה שאלות לפני מודינג למארז.

Featured Replies

פורסם

1)אני יוכל להגיע ממארז לבן שיש לי למארז שחור כמו בתמונה ע"י צביעה?

2)מוכרים בהום סנטר גומי בצורת U

[attachment deleted by admin]

פורסם

1. אם החלק ה אפור במארז הלבן יורד ... ואם יש לך נסיון בצביעה (עם ספריי כמובן) ... אז ברור שכן.

רק שצריך לפרק את כל החלקים שאתה צובע .. ולצבוע בזהירות ולפי הכללים (נראה לי יש מדריך איפושו) ואפשר גם לכסות אחרכך בשכבה שקופה (לקה - ריסוס לא מברשת)

2. לא נראה לי .. חפש אצל זגגים

פורסם
  • מחבר

1. אם החלק ה אפור במארז הלבן יורד ... ואם יש לך נסיון בצביעה (עם ספריי כמובן) ... אז ברור שכן.

רק שצריך לפרק את כל החלקים שאתה צובע .. ולצבוע בזהירות ולפי הכללים (נראה לי יש מדריך איפושו) ואפשר גם לכסות אחרכך בשכבה שקופה (לקה - ריסוס לא מברשת)

2. לא נראה לי .. חפש אצל זגגים

בטח שהחלק האפור יורד אפשר אפילו לקנות ולהחליף כאלה, זה מארז מצויין יש לו מקדימה רשת נגד אבק ומקומות ל שני מאווררי 120 ואחד 92 והוא גדול ומרווח מבפנים, קניתי דווקא אותו כי הרכבתי את המחשב לבד ולא רציתי להסתבך בחיבור לוח האם עם מארזים מאפנים

פורסם

אהם... אם הוא חדש, למה לא הזמנת את השחור?

(או שהוא לא חדש, א"א להבין את זה ממה שכתבת)

פורסם
  • מחבר

אהם... אם הוא חדש, למה לא הזמנת את השחור?

(או שהוא לא חדש, א"א להבין את זה ממה שכתבת)

חדש או לא חדש זה כבר לא משנה אני לא יכול להחליף כי עברה חצי שנה. אבל אני יענה על השאלה שלך, לא היה במלאי את השחור אז קניתי את הלבן.

פורסם

:-\

פורסם

LOL

פרק אותו .. רסס אותו

:xyxthumbs:

פורסם

האמת שאתה יכול להגיע לתוצאה יותר טובה מאשר זאת שבתמונה. רק צריך להשקיע קצת.

פורסם

האמת שאתה יכול להגיע לתוצאה יותר טובה מאשר זאת שבתמונה. רק צריך להשקיע קצת.

אני נוטה להסכים.

אתה יכול לעשות מארז בשחור מאט (לא מבריק) או כל צבע שבא לך.

אם אתה רוצה שחור מבריק, עדיף לשייף את המארז טוב טוב, לשים בונדו או משהו בסגנון ואז לרסס כמה שכבות כדי להגיע לאפקט מראה... (נראה לי שיש מדריכים פה או בכללית באינטרנט)

פורסם

^^^

הבנת אותי לא נכון לגבי הצביעה

בת'ארד של הבחור שרוצה לצבוע את הלפטופ, צריך לשים בונדו, מכיוון שהכיסוי מחורץ (מעיין פסים אלכסוניים כאלה נדמה לי) והבונדו ממלא אותם

משייפים את המשטח, כדי שהכל יהיה חלק, ורק כאשר העסק חלק, ניתן לצבוע אותו

במקרה הנ"ל, שיוף קל, צבע בסיס (פריימר) וצבע

איירבראש תמיד יהיה עדיף על ספריי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים