עבור לתוכן

Microsoft Wireless Dekstop 1000=זריקת 250 שקל לפח.

Featured Replies

פורסם

לא רק שהיא יקרה, אלא היא גם מעפנה. פשוט מעפנה. לעתים קרובות מדי העכבר לא מגיב לכמה שניות, והכוונה ב"לעתים קרובות מדי" היא פעם בדקה.

המקלדת בכלל צרה. אמנם היא מאוד נוחה, אבל לשחק איתה במשחקים זה סיוט. אי אפשר ללכת בלי שיהיו תקיעות כל 10 שניות (הכוונה ללחוץ על המקש "W").

מה שבטוח הוא שאף גיימר שמשחק במשחק יריות לא ירצה את הסט הזה. למשחקים כמו oblivion זה עוד נסבל בקושי.

בקיצור- אל תקנו את החרא הזה.

פורסם

לא רק שהיא יקרה, אלא היא גם מעפנה. פשוט מעפנה. לעתים קרובות מדי העכבר לא מגיב לכמה שניות, והכוונה ב"לעתים קרובות מדי" היא פעם בדקה.

המקלדת בכלל צרה. אמנם היא מאוד נוחה, אבל לשחק איתה במשחקים זה סיוט. אי אפשר ללכת בלי שיהיו תקיעות כל 10 שניות (הכוונה ללחוץ על המקש "W").

מה שבטוח הוא שאף גיימר שמשחק במשחק יריות לא ירצה את הסט הזה. למשחקים כמו oblivion זה עוד נסבל בקושי.

בקיצור- אל תקנו את החרא הזה.

עמדתי לקנות אותו.. תודה! :yelclap:

יש לך במקרה המלצות לסט אחר אלחוטי עד 350 שקל?

או מקלדת חוטית + עכבר אלחוטי (עד 350 יחדיו) הדרישה היא שיהיו עמידים ושלא יהיו תקיעות..

פורסם

היית צריך לשאול בפורום לפני, אני קניתי את אחד הסטים הקודמים והוא גם על הפנים למשחקים.

פורסם

דווקא סט מוצלח של מיקרוסופט.

פורסם

בגלל זה אומרים שלא קונים אלחוטי למשחקים - פשוט מאוד, אבל ת'אמת שזה מוזר לי לשמוע את זה כי שמעתי ביקורות טובות לגבי הסט הזה בעבודה רגילה

לא למשחקים , יכול להיות שזה תקלה אצלך- אולי תנסה להחליף ולבדוק..

פורסם

ראיתי את אותו בולשיט בסט אלחוטי של LOGITECH

החלק הכולט התחבר רק לUSB אחד והיו תמיד תקיעות, קאשר ניסית גם לעשות INPUT כלשהו מהמקלדת וגם עבדת עם עכבר בו-זמנית.

אני עובד עם MICROSOFT WIRELESS OPTICAL MOUSE ועם MICROSOFT NATURAL ERGONOMIC KEYBOARD 4000 .

אני מאוד, מאוד מרוצה מהם, מוצרים שאני ממליץ בחום.

הנה הם :

http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=043

http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=054

פורסם
  • מחבר

לעבודה רגילה הם באמת נוחים. כמו שאמרתי, המקלדת מאוד נוחה להקלדה. אבל למשחקים זה צרה.

ומצטער eyalha, אני לא מבין גדול בתחום כך שאני לא יכול להמליץ לך או לעצמי על משהו אחר בטווח מחיר הזה :)

פורסם

לעבודה רגילה הם באמת נוחים. כמו שאמרתי, המקלדת מאוד נוחה להקלדה. אבל למשחקים זה צרה.

כמובן, כי זה לא מיועד למשחקים!

פורסם

ומצטער eyalha, אני לא מבין גדול בתחום כך שאני לא יכול להמליץ לך או לעצמי על משהו אחר בטווח מחיר הזה :)

טוב אני אמשיך לחפש :)

נראה לי כבר עדיף להיתקע עם חוט אבל שיהיה אמין ויחזיק הרבה זמן.. \: (ד"א הייתה לי התלבטות לפני חצי שנה בקשר לגיים פד אם אלחוטי או לא.. בסוף קניתי אלחוטי יקר של לוג'יטק (עלה 300) והוא פשוט מעולה.. קולט מתווך רחוק אין תקיעות חיסרון אחד לא מצאתי בו.. אפילו המקלט בילה יומיים ליד בבוץ ליד כביש, הוא נפל לי שם ומצאתי אותו אחרי מלא חיפושים.. ועדיין עובד כמו חדש!, אז כנראה לא כל האלחוטי חרא..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים