עבור לתוכן

חוות דעת על המארזים החדשים מבית 3R SYSTEM.

Featured Replies

פורסם

אם מישהו רכש או ראה את המערכת ומסוגל לכתוב כמה מילים..

הנה האתר שלהם בו אגב, הם מביאים פירוט מלא ומעולה לטעמי על המארזים שלהם

3R SYESTEM

תודה מראש.

פורסם

היו.אס.בי, הפילטר, חיישני הטמפרטורה, בקרת המהירות וכל השאר לא עושים עליי רושם.. זה מראה בדיוק למה המארז הזה שווה. לחתיכת חרא. אולי אין בו ספק בפנים אבל בהתחשב בעלות הנמוכה שלו ועם כל הפיצ'רים הללו, מן הסתם שאין לו ביצועים טובים בשטח (חוץ מכל הקשקושים שהוסיפו לו..).

פורסם
  • מחבר

מאיפה אתה יודע?

אתה מבסס את זה על משהו חוץ מדעה קדומה?

אגב, אחלה חתימה.

פורסם

שלום,

קניתי את המארז הזה לפני כחודש, ואני חושב שזה אחד המארזים הכי יפים שראתי עד היום. אומנם הוא לא מגיע עם ספק כח והמחיר לא זול

(480שח) , אבל הוא מגיע עם מאוורר ענקי ממוקם מתחת לדיסק הקשיח ועוד מאוורר רגיל ממוקם מתחת לספק כח, והמגירה של כונני הסידי עשויה יפה שנראת כמו הדלת של הווידיו .והמארז רחב יותר ממארזים רגילים .יש גם יציאות USB מקדימה ובלחיצת כפתור חושפת אותם,וגם שלושה חיישנים לטמפרטורה שנותנים מראה סקסי למארז ;D בקיצור המארז הזה מאוד מאוד...יפה וכל מי שראה אותו אצלי מצא חו בעיניו ואפילו נדהמו מיופיו.

פורסם

אני כתבתי מה שאני חושב עליהם, אין לי נסיון איתם. זה מה שיצא לי לראות מצד שלישי.

פורסם
  • מחבר

שלום,

קניתי את המארז הזה לפני כחודש, ואני חושב שזה אחד המארזים הכי יפים שראתי עד היום. אומנם הוא לא מגיע עם ספק כח והמחיר לא זול

(480שח) , אבל הוא מגיע עם מאוורר ענקי ממוקם מתחת לדיסק הקשיח ועוד מאוורר רגיל ממוקם מתחת לספק כח, והמגירה של כונני הסידי עשויה יפה שנראת כמו הדלת של הווידיו .והמארז רחב יותר ממארזים רגילים .יש גם יציאות USB מקדימה ובלחיצת כפתור חושפת אותם,וגם שלושה חיישנים לטמפרטורה שנותנים מראה סקסי למארז ;D בקיצור המארז הזה מאוד מאוד...יפה וכל מי שראה אותו אצלי מצא חו בעיניו ואפילו נדהמו מיופיו.

קנית את הAIR?

באיזה צבע?

אגב, היו לך בעיות עם ההתקנה של הFLOPPY במארז?

כי הוא יושב די רחוק מדפנות המארז כמו שהבנתי.

פורסם

כן קניתי אותו בצבע שחור ...והצבע כמו של מכונית..ואין שום בעייה בהתקנת ה floppy ...ואני מאוד מרוצה ממנו.

אה..שכחתי,יש לו גם בקרה על המאווררים,מגבירים ומורידים מהירות בלחיצת כפתור.

מארז 10. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים