עבור לתוכן

לכל הגיימרים שמתלבטים אם לעבור לויסטה 32 = לא ממליץ !

Featured Replies

פורסם

התקנתי ויסטה אולטימייט 32X (יכול ליהיות שב 64 אין את כל הבאלגן הזה..)

התקנתי BF2 הכול עבד בסדר, אחרי שעידכנתי לפאטצ' 1.41 הוא הפסיק לעבוד !

אני לוחץ על האייקון שלו בא לי מסך שחור ואז הוא יוצא בלי שום התראה או הסבר !

התקנתי NFSC אותו הבעיה הוא ניכנס מראים את הלוגו של EA יש מסך שחור והוא יוצא.

התקנתי HL2 EP1 הוא נכנס יש את הסמל של VELVE יש את הזכויות יוצרים ואז הוא יוצא.

התקנתי פיפא 2007 אותו סיפור.

התקנתי TMNT ויש לי ארטפיקים מטורפים !

TRACKMANIA לא עובדים, כולם !

התקנתי את האנטי וירוס NOD 32 והוא אומר לי שיש לו בעיות התאמה.

התקנתי את הדרייור של המצלמה והוא עוד פעם אומר לי על הבעיות התאמה !

ויש עוד הרבה הרבה תוכנות שלא עובדות עם מסכים שחורים או בעיות התאמה !

אה, וגם העכבר של השתגע ! (לא בטוח שזה קשור :smile1: )

אני מאוד התבאסתי ! וזה לא שלא ניסיתי לפתור את זה, ניסיתי אפילו מאוד אבל לא הצלחתי (גם החבר'ה פה לא הצליחו)...

עידכנתי דרייברים (כ.ק, כ.מ, מסך, צורב, עוד כמה שאני לא זוכר...) עידכנתי DX, שלחתי אינספור אימיילים לחברות של המשחקים

ולא קיבלתי אפילו לא אימייל תשובה אחד !

קיצור התאמצתי הרבה בשביל מעט וגם את זה כרגע אין (DX10),אני עשיתי החלטה שכרגע אני חוזר ל XP

ובעוד כ 4-5 חודשים אני כניראה יחזור לויסטה...

פורסם

אני לא יודע מה כל כך מיהרת להתקין ויסטה

פורסם

ההחלטה שלך חכמה, Vista יחסית חדשה בשוק (בגלל זה כול הגרסאות הפרוצות מצליחות) ולדעתי יש לחכות עד שכרטיסי הDX 10 יתפסו חלק מלא בשוק (יקנו רק אותם) ושיצאו משחקים שעובדים רק איתם.

פורסם

אין לי אף אחת מהבעיות שהצגת למעלה.

פורסם

גם לי אין מושג על מה מדובר. אולי לחומרה ספציפית אין דרייברים או שיש בעיות התאמה כמו מצלמות רשת, אבל לא משהו מיוחד.

הדרייברים של הכרטיסי מסך צריכים להיות בסדר.

נראה לי שקצת נסחפת ואולי ניסית גרסה לא סופית

פורסם

ממש לא היתה לי בעייה כזאת הבעייה היחידה היה הזיכרון RAM בגלל זה חזרתי לXP ה1.5 גיגה שלי לא הספיקו לי לפי דעתי עם הוויסטא (FPS ירד :'( לא בשבילי)שאני יוסיף עוד 512 אני חוזר לוויסטא

פורסם

דווקא nod32 כן פעל לי על ויסטה מצויין לעומת קספרסקי

פורסם

אולי הקספרסקי שניסית לא היה עדכני

פורסם

אני לא יודע על מה אתה מדבר!

יש לי VISTA HOME PREMIUM ועד עכשיו נוק נוק הכל עובד וזה כולל NOD32 וכל המשחקים שהתקנתי עד עכשיו

לדוגמה : BF2142

Oblivion

Battlestations Midway

Titan Quest

Supreme Commander

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas

S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl

Test Drive Unlimited

ועוד רבים והכל עובד יופי טופי ;D

פורסם

כנראה שיש לך בעיה במחשב לי יש ויסטה כמו שלך והכול עובד חלק

פורסם

כל אחד והמזל שלו עם ויסטה. אני דווקא הייתי מרוצה בסה"כ, אך עדיין ממליץ לכולם לחכות כמה חודשים עם שדרוג. הרי לא לכולם יש עצבים לעקוף מגבלות (כמעט תמיד יש דרך לפתרון אם מתאמצים מספיק - גם אם זה אומר לרכוש חומרה חדשה נניח מדפסת ישנה/כרטיס רשת אלחוטי/מצלמת ווב שאין שום סיכוי שבעולם שיצא לה דרייבר ויסטה בעתיד).

על מחשב בן שנה ומטה שצריך להתקין עליו מערכת הפעלה בינכה (חדש/מתוקן) שבינכה יצריך הרבה מאמץ בהתקנת כל התוכנות וייבוא הדאתא הישן - שווה לנסות מזלך עם ויסטה כבר היום. טכנאי שיודע משהו מהחיים שלו כבר התנסה מספיק עם ויסטה כדי לדעת לעקוף עבור לקוח-פשוט את 99% מהבעיונות, וידע להגיד לך מראש מה יעבוד לך (מהחומרה/תוכנה הקיימת שלך) ומה לא. אם הוא לא בטוח, הוא יהיה טכנאי מספיק טוב שיהיה לו איזה מחשב ויסטה לצורכי בדיקה מהירה - מחבר מדפסתך/כרטיס אלחוטי שלך למחשב ה-testing ובודק את המצב. או בודק עליו איזה תוכנה קריטית לך.

פורסם

אצלי גם עובד חלק, אין בעיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים