עבור לתוכן

צביעת לפטופ [עזרתכם דרושה]

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מעוניין לצבוע מחשב נייד מדגם thinkpad של IBM, הכיוון שלי הוא לבן מבריק (סגנון מקינטושים)

מי שמכיר את הלפטופים של IBM יודע כי הגימור של החלק האחורי של המסך (הכיסוי עצמו) הוא לא בדיוק חלק ולא בדיוק מרגיש כמו פלסטיק ולכן אין לי מושג באיזה סוג צבע הכי כדאי להשתמש ובאיזה טכניקה.

אם יש למישהו המלצות, אשמח לשמוע. תודה.

פורסם

לדעתי

הייתי מצפה את כל המכסה בבונדו, ומשייף, עד שאני אגיע למרקם חלק

כאשר הוא יהיה חלק - הייתי קופץ לאיזה מוסך (אלא אם כן יש לך את הציוד המתאים) שיצבע אותו ויצפה אותו בלכה..

עם ספריי רגיל, יהיה מאוד קשה להגיע לתוצאות איכותיות..

או לחילופין

יש מקומות שאם תתן להם רק את המכסה, הם יוכלו לעשות זאת בעצמם, מא' ועד ת' ($$$...)

בנוסף אולי גם פיבר יכול לבוא בחשבון, אם כי אני מתמצא בזה פחות

אישית- הייתי מצפה את המכסה בקרבון (הכל עניין של טעם)

פורסם

לדעתי

הייתי מצפה את כל המכסה בבונדו, ומשייף, עד שאני אגיע למרקם חלק

כאשר הוא יהיה חלק - הייתי קופץ לאיזה מוסך (אלא אם כן יש לך את הציוד המתאים) שיצבע אותו ויצפה אותו בלכה..

עם ספריי רגיל, יהיה מאוד קשה להגיע לתוצאות איכותיות..

או לחילופין

יש מקומות שאם תתן להם רק את המכסה, הם יוכלו לעשות זאת בעצמם, מא' ועד ת' ($$$...)

בנוסף אולי גם פיבר יכול לבוא בחשבון, אם כי אני מתמצא בזה פחות

אישית- הייתי מצפה את המכסה בקרבון (הכל עניין של טעם)

חחח כן יכול לצאת פצצות אבל יקר רצח הקרבון ! :'( :s07:

פורסם

אני לתומי חשבתי שמספיק לפרק את הכיסוי, לשייף את הצבע המקורי, לשים שכבה של טרום-צביעה ולרסס (עדיף עם איירבראש) צבע לבן מבריק (או פנינה גם יהיה מגניב)...

נו טוף...

פורסם
  • מחבר

אני לתומי חשבתי שמספיק לפרק את הכיסוי, לשייף את הצבע המקורי, לשים שכבה של טרום-צביעה ולרסס (עדיף עם איירבראש) צבע לבן מבריק (או פנינה גם יהיה מגניב)...

נו טוף...

זה גם מה שאני חשבתי, אבל בכל זאת, דלת של מארז יותר קל להחליף מכיסוי מסך של מחשב נייד :)

טוב, כנראה שאני אתחיל לחפש ציוד בשביל לעשות את זה...

יש לכם המלצה על סוגי צבע ?

פורסם

דרים וורקס, דופלי קולור, ומוטיפ..

ולא לשכוח פריימר איכותי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים