עבור לתוכן

טרמלטייק ממשיכה-וולקנו 11 שוחרר.

Featured Replies

פורסם

נראה מבטיח. למרות שהגריל נראה גדול מדי, אבל המד מהירות יפה.

אבל כשמגיעים למס' 11 לא עדיף כבר להחליף שם מוצר ?

פורסם

yo

what's the fuckin difference between him and the v9 ??

פורסם

והשאלה החשובה ביותר - מה קרה ל 10?

פורסם

yo

ההבדל הוא שהסינק מנחושת. אבל אני כמעט בטוח שזה וולקנו 7+ עם SM2

פורסם

1) א- מהו בדיוק היתרון של סינק מנחושת? ב- למה מאיזה חומר היו רגילים להיות סינקים קודמים בסדרה?

2) לדעתי הגריל הגדול דווקא מוסיף. היה אחד לא מזמן שv7+ עשה לו רעשים לא נורמאליים, הוא הוריד את הגריל וזה לא רק שעזר והפחית את כמות הdBA אלא גם שהטמפרטורה של המעבד ירדה, וזה לא היה סתם אלא משמעותי ביותר. (3-5מעלות)

3) ושאלתי מה ההבדל בינו לבין הוולקנו9, כי חוץ מהגריל ובקר מהירות המאוורר ודברים קצת יותר קטנים ולא משמעותיים כמו השאר, כדוגמאת כך שמימדי ההיטסינק קטנו. עכשיו, אם ההיטסינק קטן והביצועים נותרו (v9 t0 v11), ניתן להסיק אחד משני דברים- א- הגריל דווקא גרע וההיטסינק כיפר על עוונותיו; ב- להיפך, שההיטסינק הקטן גרע והגריל כיפר עליו.

פורסם

נחושת מוליכה יותר טוב (מקום שני אחרי כסף) והיט סינקיםפ קודמים היו ברובם (פרט לוולקנו 7+) מאלומיניום ואיפה שהליבה קצת נחושצ.

זה היט סינקים שונים אי אפשר להשוות. והדבר הזה אמור לתת אחלה ביצועים.

פורסם

השאלה היא איך הוא יחסית ל7+ אפילו במידה ומדובר באותו heatsink עם מאוורר שונה.

time will tell , במחירים של TT בכל מקרה , אני מאמין שמדובר במוצר טוב.

פורסם

yo

ההבדל הוא שהסינק מנחושת. אבל אני כמעט בטוח שזה וולקנו 7+ עם SM2

זה באמת נראה כמו הוולקנו 7+

גם המידות מאשרות את זה.

לכן עקב הגודל אני חושב שהגריל המיטוחד הזה תפקידו להחזיק את הSM2 שגדול ממידות הסינק.

פורסם

תודה על המידע, אבל אני בכל אופן השוואתי את הv11 מידית אל הv9 בשל כך שהביצועים שלהם שוים לגמריי! (CFM, RPM, dBA)

סינק נחושת- יתרון שכמו בv7+. גריל- יתרון. היטסינק קטן- חיסרון, לא?

כי זה או הוא או הגריל שמהווים כחיסרון לה11, כי אם שניהם יתרונות, הביצועים של הHSF צריכים להיות יותר טובים משל הv9.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים