פורסם 2003 בינואר 1722 שנים ברשותי שני כרטיסי מסךRadeon AIW 32MBRadeon 9000 Pro 64MBלשניהם (כמובן) יציאת טלויזיהכאשר אני מחבר אחד מהם (לא משנה איזה) יש גלים ,דיי חזקים, בטלויזיה.אני משתמש בכבל המסופק ,RCA ,לצערי אין כניסת S-Video בטלויזיה שלי.ניסיתי גם כבל עבה יותר, המסופק עם הכרטיס הראשון, ללא הצלחה.דא"ג ,יש לי בעיה של עומס על הספק (מבטיח בהזדמנות הראשונה לקנות ספק נוסף), יכול להיות שזאת הבעיה ?
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים לא רק ברדאון יש גלים גם בג'יפורס שלי יש גלים האמת שהבנתי שלרוב האנשים יש גלים מעצבנים :AR15:האמת שניסיתי לנתק את yes וזה לא ממש עזר אבל אתה יכול לנסותאגב פעם כיביתי את המחשב שהוא היה מחובר עדיין לטלויזיה ולאיזה שניה ליפני שהתמונה נעלמה המאוררים כבו בשניה הזאת לא היו גלים!אולי זה המאוררים או הספק או לך תדע
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים יכול להיות שהצ'יפים שהTV נמצאת באזור של אלקטרומגנטיות וזה משפיע? נסה להרחיק את המחשב מהTV ואם יש לך רמקולים חיצוניים תרחיק אותם ותבדוק.
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים התשובה מאוד פשוטההגלים נובעים בגלל סיכוך כפול תוציא את האנטנה יותר נכון תוציא הכל מן הטלויזיה תשאיר רק את הכבל SVIDEO מחוברזה יפתור את הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.