עבור לתוכן

שאלה לגבי כרטיס מסך....

Featured Replies

פורסם

קניתי היום כרטיס מסך geforce4 ti4200 128ddr של powercolor עכשיו השאלה שלי היא האם עשיתי טעות בקנייה זאת?

האם כרטיס זה יספק אותי להרבה זמן? כי ראיתי שיוצאים המון כרטיסים חדשים כגון fx שאומרים שדום החדש עובד טוב רק בו

אז חשבתי לעצמי האם עשיתי טעות וילמתי סתם על דבר שלא יספק אותי להרבה זמן הנה עיזרו לי הכרטיס עדין לא קיבלתי זה עוד בהזמנה האם לבטל הזמנה זאת ולקנות משהו אחר? והאמת שאין לי כל כך הרבה כסף אני מוגבל ל 900 שקלים! אז האם זה בסדר

פורסם

איך לעזאזל לקחת כרטיס כזה אם powercolor היא בכלל חברה שמייצרת כרטיסים עם צ'יפים של ATI ?!

פורסם

Geforce FX נועד לשחקנים הרציניים , Geforce4 ti4200 יספיק לכמה שנים טובות, ואם הכרטיס באמת מ-powercolor אני מציע לך לבטל מיד! חברה גרועה בהחלט, תקנה של Leadtek.

פורסם

שוב, איך לעזאזל לקחת כרטיס כזה אם powercolor היא בכלל חברה שמייצרת כרטיסים עם צ'יפים של ATI ?!

ולזה שכתב מעליי, לא שמת לב שהכרטיס כביכול הוא של powercolor כשלמעשה זה לא יכול להיות.

פורסם

Ti4200, הוא לרציניים בהחלט :)

GFFX, הוא למשוגעים בהחלט ;)

פורסם

עזבו את POWERCOLOR, הכרטיס עדיין חזק ולפחות לשנה יספיק לך לכל דבר , לדעתי גם לדום 3 , עשית בחירה טובה .

פורסם

1. POWERCOLOR היא חברת קבר.

2. הכרטיס הנ"ל לא יכול להיות של POWRCOLOR מפני שהיא מוכרת כרטיסים עם צ'יפים של ATI .

פורסם
  • מחבר

אבל היא כן של powercolor

פורסם

נראה לי, עבדו עליך SoftMaker מפני ש-POWERCOLOR לא מייצרת כרטיסים עם צ'יפים של נוידיה אלא עם צ'יפים של ATI.

פורסם

אוקיי, מצטער, טעות שלי . פשוט באתר של POWORCOLOR לא מצאתי שום מידע בקשר לכך שהם יצרו את הטי 4200 פעם.

בכל מקרה, POWORCOLOR היא חברת קבר.

פורסם

אם יש לך אפשרות החלפה נסה להשתמש בה, אם אין אז כל עוד לא תדרוש מהכרטיס יכולות אוברקלוקינג מיוחדות הוא יספק אותך בצורה טובה...

פורסם

Powercolor אכן ייצרה בעבר את הTI4200.

ולכן מספקת לו דרייברים

אכן, כמו הרקולס וחברות רבות אחרות היא יצרה בעבר GEFORCEים ועברה למחנה האדום של ATI.

אם כבר קנית POWERCOLOR - אם הפרש המחירים בינו לבין כרטיס של חברה איכותית יותר גדול ומשמעותי לך, אז תהנה!

אם לא, הפרש מחירים קטן, תבדוק לגבי החלפה בכרטיס של חברה אחרת. במשחקים אתה לא תרגיש את הבדלי האיכות אבל בכתיבת מסמכים וכל עבודה שאינה כוללת הרבה תנועה אתה תשים לב לפחות "חיות" של הצבע ולמריחה ברזולוציות גבוהות. אם התקנת את הכרטיס תבדוק אם אתה באמת בכלל שם לב לזה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים