עבור לתוכן

GA-965G-DS3 לאוברקלוקינג

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

בדיוק הזמנתי GA-965P-DS3, אבל אחרי שהם חייבו את הכרטיס שלי הם נזכרו שאין להם את הלוח והם מוכנים לשלוח לי GA-965G-DS3 באותו מחיר (שבעיקרון עולה בערך 30 שקל יותר).

אני יודע שדיברו על בעיות של הלוח באוברקלוקינג. השאלה שלי היא האם הלוח בעייתי ויתכן שגירסת FIRMWARE עתידית תשפר את הביצועים (זה דבר שבו אני יכול לסמוך על ג'יגהבייט) או שמא מדובר בציפסט עצמו ולא משנה מה - האוברקלוקינג בו יהיה מחורבן. ? אני מאמין שבכל מקרה אני לא אוציא למחשב את המיץ בOC ואסתפק גם בשיפור ביצועים קטן.

אני בכל מקרה מתכנן לעשות disable לכרטיס המסך בBIOS כי אני קונה כרטיס מסך נפרד. היתרון היחיד בשבילי בלקנות את ה-G הוא שאני אוכל לחכות עוד קצת עם ההחלטה עלאיזה כרטיס מסך לקנות עד שATI יטרחו להוציא את הR600 שלהם - אחרת אני הולך פשוט על 8800GTS. האם OC יפגע גם כשכרטיס המסך במצב disable, או שזה הכל בגלל הציפ?

פורסם

הG טוב מהP. זכית.

פורסם
  • מחבר

ברור לי שהG טוב מהP כי הוא בעצם אותו לוח עם תוספת של כרטיס מסך. ברור לי גם שהG עולה יותר ובעיקרון הייתי קופץ על המציאה. השאלה שלי היא האם הוא נשאר טוב מהP גם באוברקלוקינג (קליל)? אף פעם לא ביצעתי אוברקלוקינג למחשב, אבל חשבתי שאולי הפעם כדאי להתחיל (זו הסיבה שבגללה אני מפנה את השאלה לפורום OC).

פורסם

כל לוח אם עם כרטיס מסך Onboard פחות טוב משמעותית ל OC

תיקח לוח אחר מקסימום כמו אביט AB9 PRO או שתחכה שיגיע להם ה 965P...

עריכה:

לוח עם כ.מסך מובנה, לא יעזור עדכון ללוח כי הכרטיס בכל מקרה עליו וזה מגביל ביכולות ה OC (מבחינת מתחים..)

מאיפה אתה קונה?

פורסם

לOC קטן זה לא משמעותי ההבדלים בינהם.

ההחלטה שאתה עושה היא נכונה - לחכות לכ. מסך טוב.

במצבך, הייתי קונה את גרסת הP, מוסיף עוד 250 שקלים על כרטיס מסך, וככה גם נהנה יותר ממשחקים (במה תשחק עם כ. מובנה? GTA2?).

ועוד כמה חודשים, אחרי שהמחירים ירדו ודגמים מתקדמים יותר יכנסו, אז הייתי קונה.

אם עוד שנתיים תחליט לעשות OC למערכת כדי שהיא "תחזיק" עוד כמה שנים, חבל שהכרטיס המובנה יהרוס לך את הOC.

יש לי את הP, והוא פשוט נהדר. הגעתי איתו ל440 באס מבלי להעלות מתחים של הלוח.

פורסם
  • מחבר

אם הייתי קונה את גירסת הP ומוסיף עוד כרטיס מסך זמני ב-250 ש"ח, הייתי בעצם "שורף" את הרווח שיצא לי מלקנות את הכרטיס מסך אחרי ירידת המחירים כשATI יכנסו, ככה שזה פיתרון לא טוב לדעתי. אני מעדיף לקנות את כרטיס המסך כבר עכשיו אם בזה מדובר.

אבל השאלה שלי היתה ספציפית לגבי ה965G-DS3. אני שמח לשמוע כל תגובה, אבל היית באמת מעוניין לשמוע מישהו שקנה אישית והתנסה בOC של 965G-DS3. זה יעזור לי הרבה יותר להחליט במקרה שלי מאשר תגובה כללית "כל לוח אם עם כרטיס מסך פחות טוב לOC" - כי את זה גם אני יודע. השאלה שלי היא מה כן אפשר לעשות איתו.

לצורך העניין, המפרט שלי הוא E6600 עם זכרונות של Twinmos 1024X2 667MHZ CL5 DDR2.

פורסם

הG פחות טוב לOC נקודה. מעבר לזה אין הבדל משמעותי פרט לכ. המסך המשולב.

פורסם
  • מחבר

אוי ואבוי... ירדתי ממנו מהר. תודה!

פורסם

סבלנות אל תמהר לקנות את ה-G יש לי את ה-965P קניתי לפני שבועיים אבל אל תחשוב שתוכל

לבצע OC בקלות צריך קצת נסיון. שים לב איזה זכרונות אתה קונה ומה התזמונים של הזכרונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים