עבור לתוכן

לוח אם של nForce2?

Featured Replies

פורסם

מה מיוחד ב-nForce2 והופך אותו לשבב מאוד מומלץ ואת לוחות האם שבאים איתו? ואיזה לוח אם ל-AMD הכי כדאי לי, מבוסס nForce2 או משהו אחר?

פורסם

first of all it's a chip set, as in many chips not one. although we usually consider the northbridge as the chipset it's not the only chip there, although it's the most important one.

the best nForce 2 board at the moment is the EPoX 8RDA+. the curret revision can only hit 200 Mhz FSB. VR-zone voltage mod the motherboard and hit 239 Mhz (478Mhz DDR) they talked to EPoX about the need for high voltage setting and they said they'll fix it in the next bios.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לקנות מחשב חדש, כנראה ATHLON XP 2400, אבל אני לא מתכוון לעשות שום אוברקלוק אפילו לא הכי קטן. איזה לוח אם כדאי לי לקנות? עם צ'יפסט של NFORCE2?

ועוד שאלה בקשר לזכרונות (אני לא רוצה לפתוח נושא חדש), אני רוצה זכרונות של 3200, המעבד (ATHLON XP2400) בכלל תומך בהם? או שזה רק קשור ללוח אם.

פורסם

אני מתכוון לקנות מחשב חדש, כנראה ATHLON XP 2400, אבל אני לא מתכוון לעשות שום אוברקלוק אפילו לא הכי קטן. איזה לוח אם כדאי לי לקנות? עם צ'יפסט של NFORCE2?

ועוד שאלה בקשר לזכרונות (אני לא רוצה לפתוח נושא חדש), אני רוצה זכרונות של 3200, המעבד (ATHLON XP2400) בכלל תומך בהם? או שזה רק קשור ללוח אם.

בקשר ל nFORCE 2, אם אתה לא עושה אוברקלוק אז Leadtek nFORCE 2 זאת הבחירה, עולה פחות מ600 שקל בחנות כלשהי, שזה נחשב לזול מאוד.

בקשר לזכרונות, זאת לא שאלה שאם המעבד תומך או לא, המעבד תומך בהכל, זה תלוי בלוח אם. וכן הוא תומך.

ולמה אתה צריך PC3200 ? אם המעבד שאתה קונה הוא על באס 266 והזכרונות הן על 400 ?

אתה לא תראה הבדל בביצועים בין PC2100 לבין PC3200 כי הבאס של המעבד מהווה חסימה.

בכל מקרה, אתה בטח שואל למה אנשים אז קונים PC3200, כי הזכרונות הללו טובים לאוברקלוק, מה שאתה לא מעדיף לעשות.

אני הייתי ממליץ לך על זכרונות PC2700 DDR333, שאם תשדרג בעתיד למעבד AMD בעל באס של 333, הזכרונות יתאימו.

פורסם

איך יודעים באיזה באס המעבד? לא מצאתי באתר של AMD

פורסם

החל מAXP 2400 הבאס הוא 166

מעבדים נמוכים יותר הם בבאס של 133

פורסם

באס 133 למעבד..זה אומר שלקנות זכרונות 2100 אם לא עושים OC?

פורסם

למעבד שעובד על 133 אין צורך ביותר מ 2100

פורסם

אין צורך, אבל זה לא מזיק..

בכל אופן למה לידטק? קח אפוקס.

פורסם
  • מחבר

למה איפוקס? זה כמעט אותו מחיר כמו הלידטק, אבל ללידטק יש גם תמיכה ב-DUAL DDR.

פורסם

first of all it's a chip set, as in many chips not one. although we usually consider the northbridge as the chipset it's not the only chip there, although it's the most important one.

the best nForce 2 board at the moment is the EPoX 8RDA+. the curret revision can only hit 200 Mhz FSB. VR-zone voltage mod the motherboard and hit 239 Mhz (478Mhz DDR) they talked to EPoX about the need for high voltage setting and they said they'll fix it in the next bios.

as far as i remember next board revision is mentioned and not next bios version....

they said that the next revision of the board will have an option in the bios for changing voltages

פורסם

באס 133 למעבד..זה אומר שלקנות זכרונות 2100 אם לא עושים OC?

טעות שלי...

החל מAXP2600+ הבאס הוא 166

כל המעבדים מתחת זה 133

ובקשר לזכרונות כן... אבלת תמיד מומלץ לקחת דרגה חת גבוה יותר..

פורסם

אני דווקא חשבתי שעד 2600 (כולל) זה בבאס של 133, ומ-2600 ומעלה (כולל) ב 166

(ל2600 יש שתי גרסאות)

תקנו אותי אם אני טועה

בקשר לזכרונות, אני חושב שכדאי להשקיע בזכרונות איכותיים שלא יפריעו לשרדוג בעתיד

אני ממליץ על 3200 כי ההבדל במחיר הוא לא כ"כ גבוה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים