פורסם 2007 באפריל 1718 שנים שפן סלע שצילמתי ביום שבת בזמן שעשיתי טיול קטן[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר מצליחה לתפקד בנתיים לא עושה הרבה בעיות למרות שזה קצת מציק לפעמיםאבל בכל מיקרה או שזה הסתדר קצת או שפשוט אני התרגלתי לזה וזה כבר פחות מורגש
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים זה רק אני או שפעם היו מגיבים פה הרבה יותר?? אתה יודע איך זה.. בחורף אנשים פחות מתעסקים עם מצלמות.. ופחות מצלמים... בקיץ יש טיולים וכל זה.. חכה תוך חודש חודשיים יהיו יותר מגיבים ויותר תמונות
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים או לחלופין התייאשו מהפורום כי הרמה פה צנחה ברמות מטורפות, פעם היחס בין כמות הצילומים שהיו מפרסמים לכמות השאלות בנוגע ל" איזו מצלמה הכי טובה בתקציב XXXXXXX " היה הפוך בדיוק.בנוסף לזה שהרמה של התגובות פה ירדה ויש פה הרבה מאוד פישרים שלא יודעים לתת תגובה עניינית, אז זאת הסיבה שהרבה נטשו את הפורום הזה.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים ככה זה כשאנשים מעלים כל תמונה שהם צילמו.ברוב התמונות ניכר שלא היתה מחשבה או תכנון מקדים ואפשר לראות את זה בקלות בתוצר הסופי.ואני לא מדבר על עריכה של התמונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.