עבור לתוכן

מע' קירור מים ב 390 שח - KSP , שווה ?

Featured Replies

פורסם

זה עדיין יותר טוב מכל SLK...

אז זהו, שלא בטוח, עם מיכל כזה קטן ורדיאטור פיצפון יכול להיות שהמים החמים שיצאו מהמעבד יחזרו אליו חמים (פחות, אבל עדיין) מה שלא יגרון לביצועים משהו משהו, ייתכן אפילו פחות מקירור אוויר איכותי.

פורסם

אם הקירור מים הזה ישיג טמ"פ של 29.5 כמו שלי או 28 כמו של HOLY...אני הולך לקנות מחר....

פורסם

אופס

כתבתי את ההודעה בתראד הלא נכון

נמחק :)

פורסם

ורדיאטור פיצפון יכול להיות שהמים החמים שיצאו מהמעבד יחזרו אליו חמים (פחות, אבל עדיין) מה שלא יגרון לביצועים משהו משהו, ייתכן אפילו פחות מקירור אוויר איכותי.

it my be small but it's 100% copper, but the cooling still won't be good, because the fan that cools the radiator uses the air from the case which is obviously hotter than the room air.

פורסם

ורדיאטור פיצפון יכול להיות שהמים החמים שיצאו מהמעבד יחזרו אליו חמים (פחות, אבל עדיין) מה שלא יגרון לביצועים משהו משהו, ייתכן אפילו פחות מקירור אוויר איכותי.

it my be small but it's 100% copper, but the cooling still won't be good, because the fan that cools the radiator uses the air from the case which is obviously hotter than the room air.

ואם נשים אותו בחוץ, מעל המארז, הוא יהיה יותר יעיל? ושווה בכלל? ::)

פורסם

אם הקירור מים הזה ישיג טמ"פ של 29.5 כמו שלי או 28 כמו של HOLY...אני הולך לקנות מחר....

יש לזה הפוטנציאל להיות משהו מעניין בהחלט, נחכה לביקורות הראשונות ונהייה חכמים יוןתר, מה שכן הקומפקטיות של המוצר היא ללא תחרות והוא יכול למצוא את עצמו גם במארז מסיבות רשת שזה יכול להיות פלוס לא קטן !

פורסם

יש לזה הפוטנציאל להיות משהו מעניין בהחלט, נחכה לביקורות הראשונות ונהייה חכמים יוןתר, מה שכן הקומפקטיות של המוצר היא ללא תחרות והוא יכול למצוא את עצמו גם במארז מסיבות רשת שזה יכול להיות פלוס לא קטן !

למה לחכות לביקורת?

למה שלא יפנו אנשי HWZONE ל-KSP ויבקשו ערכה כזאת לצורך ביקורת?

פורסם

ביקשת, קיבלת..

פורסם

מה קיבלתי?

לא קיבלתי כלום....

ספק פרטים :)

פורסם

באמת מעניין הקירור הזה

מה אתם חושבים יהיה המינימום מעלות שהוא יגיע ?

אתם חושבים שהוא רועש ? דווקא נראה לי אני יקנה אחד כזה אם הוא יביא לי את ה AXP 2000 שלי ל32 מעלות (עכשיו55)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים