עבור לתוכן

מע' קירור מים ב 390 שח - KSP , שווה ?

Featured Replies

פורסם

http://www.evercool.com.tw/w_cooler.htm

זאת הכתובת למוצר ... נראה טוב ..... אבל ... 390 שקל .. נשמע מעט למערכת קירור מים , לא ?

פורסם

מאד מעט...אני לא הייתצי קונה בלי בנצמארק מאתר אמין. תחפש באתרים כמו גוגל ותראה.

פורסם

תעדכן, אם זה נכון אני מאוד מעוניין.

פורסם

נשמע מעניין.

מדובר במוצר חדש, כך שלא הצלחתי למצוא לו review.

פורסם

לא!

זה KSP.

לא אמינים , אם אתה רוצה דוגמא , אז , הם מכרו לי זיכרון בשם X כשהוא Y , וזה בדוק אצל איזה אחד מחנות מחשבים שאמר לי שזאת הדפסה כפולה או משהו כזה.

קיצר - לא.

פורסם

KSP...

עליהם המציאו את המונח "קבר"

דרעק רציני, אפשר להגיד שכדי להתרחק בכל מחיר. יש שלל מקומות שמוכרים בהם מוצרי קירור מים טובים (ראיתי בעיקר בפלונטר מגוון עצום, אבל אני לא יודע לגבי האיכות)

שוב אני מזהיר לגבי KSP

פורסם

ומה הקשר בין האמינות של KSP לאיכות של המוצר ?

פורסם
  • מחבר

תראו חברים ..... האמינות של KSP ... ידועה שהיא דיי עלובה ..

אבל את האמת.... שנה שערבה עבדתי בחנות והיינו קונים מהם הרבה ... ולא נדקלתי בזיופים ( כמו שציינו פה )

וכמעט ולא היו בעיות בכלל ... אני מכיר אישית אנשים שקנו אצלהם ולא היו בעיות ...

אבל KSP זה KSP ..... גם אני לא ממליץ לקנות אצלהם ....... למרות המחירים הזולים יחסית ... - יותר זול מכול חנות אחרת ... אבל המע קירור הזאת תפסה לי מאוד את העין ...

פורסם

ומה הקשר בין האמינות של KSP לאיכות של המוצר ?

???

פורסם

נראת כמו מערכת עם ביצועים מינימליסטיים (שימו לב למאוור על הblock).

דרך אגב המחיר אצל KSP יותר זול ממקומות אחרים בעולם שמציעים את הKIT למכירה - $105

פורסם

alot of rumers and no proves. I've seen many people saying KSP sucks and so on, but not one single prove.

about the water cooling system it doesn't seem to be "all that", not because it doesn't look like it could be strong, but because why the hell is there a HSF on the cooling element.

פורסם

זה בפירוש לא מיועד ל-OC....

אם אתה רוצה קירור שקט למעבד זה בהחלט אפשרות שכדאי לבדוק. (נראה לי שזה יהיה שקט אבל שוב.... לך תדע)

פורסם

למה לא? אם זה כן קירור מים, זה יהיה יותר שקט וקר מכל קירור אויר שתמצא.

פורסם

קירור מים כזה לא נראה מספיק איכותי לOC רציני. אין מספיק מים, רדיטור קטן ומשאבה חלשה..

פורסם

זה עדיין יותר טוב מכל SLK...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים