עבור לתוכן

שאלות על מידות

Featured Replies

פורסם

וואי, מזמן לא ביקרתי בפורום הזה (מודינג).. איזה חודש.. ::)

מעניין מה השתנה..

בכל מקרה, אני מתכנן לבנות בקרוב מחשב, ואני עובד עם SKETCHUP 6 PRO.

אני יודע שהמידות של הלוח שלי הם 240mm על 300mm אז לקחתי צד אחד (לצורך העניין אורך) שיהיה 60 ס"מ.

גובה יהיה 35 ס"מ (ביחס ל240).

עכשיו אני צריך לדעת מה יהיה נפח המחשב בזכות הרוחב, אז אני רוצה לדעת מהו הרוחב של כרטיס מסך ממוצע ומה הרוחב של מחשב ממוצע, לפי זה אני אבנה את השאר.

שאלות בסיכום:

1. 60 ס"מ אורך זה לא מוגזם קצת?

2. 35 ס"מ גובה זה לא מעט מדי?

3. מהי המידה (רוחב) הסטנדרטית של כרטיס מסך - ניקח לדוגמא את הX1950 PRO? ומה של מחשב?

מ, תודה לעונים..

פורסם

רוחב של מארזים בדרך כלל נע בין 19 ל 23 ס"מ.

בקשר לגובה כרטיס המסך, ה9600XT שלי בולט מהלוח ב11 ס"מ.

קח בחשבון שאם סידירום צריך לבוא בצורה סטנדרטית (שכיבה) בתוך המארז, אז הרוחב שלו יקבע לך את רוחב המארז כי הוא יותר רחב מכרטיס המסך בדרך כלל.

35 ס"מ גובה יכול להיות לך בסדר אם מצאת מיקום חלופי לספק, אם הוא צריך להיות מעל הלוח כדי לך להוסיף עוד קצת גובה כדי שיהיה מקום.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

הלכתי על מידות בטוחות, כשהבנייה והמיקום של החומרה במארז לא תהיה סטנדרטית (אני לא הולך לשים את הספק למעלה.. בכל מקרה לא בטוח).

הערות שרשמתי על המודל (שהוא כרגע בגדר סקיצה בלבד):

-אני לא יודע על איזה חומר ללכת

-החלטתי לעשות חלון פרספקס בצד, כנראה כחול

-תהיה דחיפת אוויר מצד אחד לשני, וכנראה שלא יהיו מאווררי צד ומאוורר עליון אלא רק חורי אוורר עם אופציה למאווררים

מישהו פה הביא פעם אתר עם המון תמונות של חומרה, ואני לא מצליח למצוא אותו.. מישהו יכול להביא לי?

ואיזה חומר להשתמש?

וואי איזה טמבל אני, שכחתי לצרף את הסקיצה.. התווספה.[br]פורסם בתאריך: 17.04.2007 בשעה 20:25:24

אני רואה שעוד אף אחד לא הגיב, אז אני אשאל עוד משהו:

איך לוח אם מונח, כשהחלק הרחב יותר על האדמה או החלק הצר יותר? (30 ס"מ - זה הצד שיהיה על הרצפה?)

[attachment deleted by admin]

פורסם

הלוח מונח כך שכל הכניסות של היואסבי, כרטיס מסך ,קול וכו' יהיו בכיוון שאתה צריך

פורסם

בהצלחה

והאתר עם החלקים המוכנים:

http://scc.jazzle.co.uk/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים