פורסם 2007 באפריל 1718 שנים אני מחפש תשובה לשאלה הזאת כבר הרבה זמן.איזה כרטיס שati הולכים להשיק ייתחרה ב8800gts 320mbומה הסיכוי שבאמת יהיה טוב ממנו ומשתלם ממנו ברמה שיהיה לי שווהלחכות אליו. (אני בונה על ה8800gts 320 ובא לי כבר לקנות אותו.)
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים או שתקנה או שתחכה ....... אבל תחשוב על זה ככה ATI יוציאו משהו אחריו נווידיה תוציא משהו יותר טוב
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר תנו לי להבין, הכרטיס היחידי שכנראה ייתחרה ב8800gts 320mb הוא כרטיס שאפילו לא נראה באופק?ובקיצור,בתנאי שעד עכשיו הייתי סגור על ה8800gts 320mb מבחינה תקציבית וחומרתית אני יכול ללכת עליו בלב שלם?אין לי סיבה לחכות לכלום?
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים אמרו כאן שהכרטיס שייתחרה מבחינה תקציבית ב8800GTS 320MB הוא כנראה הHD2900XT שתוך חודש כבר יהיה אפשר להזמין אותו כמעט מכל חנות.הכרטיס מהווה תחרות מבחינת ביצועים ל8800GTX עם מחיר של GTS... נקווה לטוב!
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מילת המפתח בקשר לכרטיסים החדשים של ATI היא לחכות ולקוותאם הביצועים יהיו יותר טובים , אם המחירים יהיו טובים , אם לא תהיה דחייה נוספת , אם הכרטיסים יהיו זמינים בחניותבקיצור אם אתה מוכן לחכות , זה בטח לא יזיק
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים ליפה צודק אני אישית מוכן לחכות ובגלל זה אני חושב שגם לו כדאי לחכות אבל יש כאלה שגם ככה מעדיפים את NVIDIA מסתדרים איתם יותר רגילים אליהם ולא מוכנים לחכות במקרה הזה אני ממליץ על ה8800GTS 320MB... זה ממש מעצבן! כדאי שהXTX יהיה באמת משהו עוצמתי וחזק אם לא אני קונה מערך SLI של GTX :lol:
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מילת המפתח בקשר לכרטיסים החדשים של ATI היא לחכות ולקוותאם הביצועים יהיו יותר טובים , אם המחירים יהיו טובים , אם לא תהיה דחייה נוספת , אם הכרטיסים יהיו זמינים בחניותבקיצור אם אתה מוכן לחכות , זה בטח לא יזיקל-ATI יש בעיה מרכזית והיא חתיכת איחור בהוצאת הכרטיסים שלה, למה היא צריכה להוציא דור חדש, חצי שנה אחרי שנווידיה מוציאה?הם לא שמעו על המושג עבודה בלחץ ולפי זמנים, הם מפסידים מהעסק הזה המון המון כסף..בזמן הזה נווידיה מוציאה דור חדש שטוב יחסית בצורה טובה מהדור הקודם, עוברת חצי שנה נווידיה משפרת את הדור הזה ומתחילה לפתח את הדור החדש כבר בו זמנית. כש-ATI אחרי חצי שנה מוציאה את הדור שלה, נווידיה משפרת את הדור הנוכחי שלה כמו שהיה עם GEFORCE 7800 שהפך ל-7900 ..כך גם יהיה הפעם.. הדבר הזה לא יפסיק לעולם ותמיד ATI תיהיה מאחור ומדובר פה בהפסד אדיר של מכירות וממש חבל בשבילם..
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים זה הגיוני וברור , שכל יום ש-ATI מתעכבת זה עושה רק טוב ל-NVIDIAכל יום שעובר זה מאפשר ל-NVIDIA למכור בלי סוף , ובנתיים להכין כרטיסים חדשים שיתנו מענה לכרטיסים של ATI שיצאו
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר אני מבין שכדאי לחכות אבל אני מחכה כבר חודשים וה8800gts 320mb מתאים לי מאוד כרגע...השאלה היא האם יש טעם אמיתי לחכות.. וכמה זמן צריך לחכות... מישהו פה אמר 3 חודשים.(אם זה באמת כמה חודשים אז אין סיכוי...אבל אם פחות...)אני מדבר על הכרטיס שייתחרה ב8800gts 320mb בלבד.
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים גם אני מצטרף לשאלה... (האם הוא באמת יוצא עוד חודש??)ועוד משהו- מה לגבי ה-8600GTS, גם לו ATI יוציאו מתחרה (בעוד חודש) שאמור להיות יותר טוב ויותר משתלם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.