פורסם 2007 באפריל 1718 שנים תמונה שצילמתי מלפני שבוע בערך,אני יודע שהאיש הימני יצא מטושטש משום מה (הם לא זזים באותו קצב? )
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים נחמד הימני יצא מטושטש כי הם לא נעים באותה מהירות (וזה בהנחה שהתמונה צולמה תוך כדי סיבוב של הרכבת). תריץ "דיפרנציאל" בגוגל להרחבת הידע הכללי
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים התמונה סך הכל בסדר, למרות שהיא נראת לי מאד מאד ריקה... חסר שם דברים שממחישים את הרכבת הרים, המסילה, המושבים. שני אנשים וזהו זה לא מספיק לטעמי... אגב, יותר קל להריץ בגוגל מהירות משיקית במעגל אופקי
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים הרגע סיימתי לראות את יעד סופי 3, HOLY SHIT, איזה פחד, בכול מקרה תמונה טובה, אבל ציפתי לנחש, אני נכנס קולט רכבת הרים, פחד איזה צירוף מקרים.
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים התמונה סך הכל בסדר, למרות שהיא נראת לי מאד מאד ריקה... חסר שם דברים שממחישים את הרכבת הרים, המסילה, המושבים. שני אנשים וזהו זה לא מספיק לטעמי... אגב, יותר קל להריץ בגוגל מהירות זוויתית במעגל אופקי יותר פשוט. והתמונה לא הכי מעניינת :\
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים אכן יותר פשוט, אבל רציתי לתת לו ללמוד צעד קדימה - על ההשלכות במציאות, וזהו הדוגמא הטובה ביותר לדעתי(אם אתם בקיאים בעניין).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.