עבור לתוכן

ביקורת על הMAINSTREAM החדש של NVIDIA GEFORCE 8500GT\8600GT\8600GTS!!!!

Featured Replies

פורסם

http://www.guru3d.com/article/Videocards/426/ בא מהאתר הכי בטוח לבדוק בו בנצ'ים להוריד דרייברים והפורמים הכי טובים לגבי מחשבים שיש GURU3D.

לסיכום במילים קצרות על הגיפורס 8600GT\GTS מפי הבודק\HILBERT "So to sum up my overall impression: The 8600 GT/GTS cards is definitely a fun product series, but it does not have the impact as for example the 7600 GT had when it was released. In fact if you have a 7600 GT or 7900 GS graphics card there really is no huge need to upgrade unless you really want to switch to a DX10 class graphics card. And from that perspective, that's not what people expected."

בקיצור הכרטיסים החדשים רחוקים מלהיות טובים ורחוקים מלהיות ה7600GT של הדור הזה, ניתן לומר שיש פדיחה קטנה וגדולה של NVIDIA. תגיבו פה בבקשה :silly:

פורסם

ללא שום צל של ספק.... בטח שהם רחוקים שנות אור.... תשמע ה7600GT היה כרטיס בסדר ודי טוב לא יותר מזה... ה6600GT שיצא... היה כרטיס בובה באמת.... חזק ברמות כל משחק עלה על הגדרות מקסימליות וכו'... אז כנראה שהייתה ציפייה שזה יחזור על עצמו עם ה 8600... אבל זה לא כי נוידיה לא התפתחו היו שמים 256BIT ו320 זיכרון מכפילים STREAM PROCCESORS....היה יוצא כרטיס כמו 6600GT.... אבל הם קמצנים מסריחים לא רוצים לפתח... איפה 3DFX איפה... 200 מעבדים גרפיים על כרטיס אחד רק כדי להפעיל איזה QUAKE 1 ברזלוציה של POCKET PC... חחח על 60 FPS חחחחחחחחחחחח

פורסם
  • מחבר

הורג אותי ה128 ביט לעזעזל הם היו יכולים לעשות את זה כל כך מוצלח עם תדר שעון גבוה אפילו להוריד טיפה לשים לפחות 256 או 180 STREAM PROCESSORS ולעזעזל לשים 256 ביט!!!!!!! אני רק מקווה שה HD26XX למיניהם יהיו עם 256ביט ככה AMD\ATI בטוח יחסלו את NVIDIA בשוק הMAINSTREAM. :xyxthumbs:

פורסם

חדשות טובות!

AMD-ATI.jpg

;D

פורסם

HD2600 לא יהיה עם 256 ביט.... זה כבר רשמי.... אז מה לפחות הוא יהיה יותר חזק זה כמעט בטוח.... בא לי לרצוח את NVIDIA למה הם הרסו את 3DFX חברה כזאת מטורפת... חבל היו יכולים להיות לנו היום VOODOO 16-17 שהיו עם איזה 10 ליבות בסגנון הN80... והיו לוקחים תנוידיה בלי לראות חחחחחח איי איי איי תמונות מהכרטיסים האחרונים שלהם משגעים אותי... 4 מאווררים קטנים על כרטיס אחד.... לא נורמלים אלה...

***עריכה: זה שמעליי....? מה אתה סתום? מה אתה סתום??? תגיד לי מה אתההה סתום?!?!! מה זה הספאם המוכרז הזה אדמין תזהיר אותו! :D

פורסם

HD2600 לא יהיה עם 256 ביט.... זה כבר רשמי.... אז מה לפחות הוא יהיה יותר חזק זה כמעט בטוח.... בא לי לרצוח את NVIDIA למה הם הרסו את 3DFX חברה כזאת מטורפת... חבל היו יכולים להיות לנו היום VOODOO 16-17 שהיו עם איזה 10 ליבות בסגנון הN80... והיו לוקחים תנוידיה בלי לראות חחחחחח איי איי איי תמונות מהכרטיסים האחרונים שלהם משגעים אותי... 4 מאווררים קטנים על כרטיס אחד.... לא נורמלים אלה...

מה כבר קבעת ATI ניצחו

אין להם כלום !!!!!!!!!!!!!! לא יצא שום דבר לשוק

וגם להם 128 אני לא חושב שהם יהיו הצלחה גדולה

8600GTS עם הדרייבר החדש והמחיר הנמוך בסדר גמור

פורסם

אני לא קובע שום דבר אני מעריך הערכות שנראות לי לגיטימיות ושהכי אפשריות... תקרא קצת על הR600...

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=6451

תחכים קצת..

פורסם

אני מדבר איתך על השוק הבינוני

פורסם

מה נסגר אני רוצה לקנות את ה-8600GT ב-825 ש"ח כי יש לי עד 1000 ש"ח בלי חריגות, מה אומרים?

פורסם

אל תקשיב פה לחפירות :nixweiss:

תקנה וזהו תעשה כמוני

את תשמע פה מאות דעות חלוקות תקנה ותהנה מזה!

פורסם

SULTAN אם אתה רציני ובאמת יש לך 1000שח מזומן לדעתי תחכה קצת שייצא הR6XX... חבל שתתבאס, וגם אז יירדו המחירים של ה8800GTS.. ומי יודע אולי הם יגיעו ל1300... 1200 ככה... ואז יהיה כדאי....

פורסם

לא תמיד צריך לחכות, אבל במקרה הזה כן, צריך לראות מה מציעים ATI.

פורסם
  • מחבר

תחכו לסוף החודש הבא או לאמצע החודש הבא אל תרכשו עכשיו כלום חכו במקרה הזה לחכות לא יזיק!!!

פורסם

אוף... לחכות עוד? GODAMN IT

כבר אני מחכה חודש

ולפני זה חיכיתי שבועיים שמחירי המעבדים ירדו

ולפני זה עוד חודש עד שנסגרתי על מפרט

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

אני חיכתי מסוף 2006 חחחח אמרו לי חכה חכה...

עזוב קניתי GTS8600 וזהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים