עבור לתוכן

הצעת חוק: עברת טסט? חכה חצי שנה.

Featured Replies

פורסם

אני כבר עם רישיון ובלי מלווה כבר כמה חודשים טובים.

אני יכול להגיד בכלליות שאני חושב שתקופת המלווה חשובה מאוד,ואני גם מאמין שזה חשוב מאוד מי בדיוק המלווה שלך.

אני דווקא כן חושב שצריכים לעשות סלקציה ולא לתת לכל בנאדם שהוא מעל גיל 25-26 וכו' להיות מלווה בדיוק כמו שלא הינו נותנים לכל אדם שסיים 12 שנות לימוד והוא מעל גיל 25 להיות מורה למשל.

להיות מלווה זה "מקצוע" חשוב מאוד,שיכול להשפיע רבות על צורת הנהיגה של הנהגים החדשים ובכלל.

אני חושב גם שמן הראוי להקשות את עניין הטסטים והליווי וכו' פשוט כי זה לא צחוק - לא כל אחד יכול להיות נהג ולא כל אחד צריך להיות נהג,זה דבר שיכול לקחת חיים ויכול להרוס חיים של אנשים אחרים ומשפחותיהם ובהחלט צריך להיות יותר פיקוח והחמרה יתרה בעניין.

פורסם

תודה לאל שאני כנראה אסיים רשיון+מלווה לפני שהחרא הזה יכנס לתוקף S:

פורסם

חוק מפגר >.>

נקווה שאני אסיים עם הרישיון לפני שזה יכנס לתוקף.

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע מתי זה יכנס לתוקף, כאשר זה יעבור?

פורסם

כמו שאמרתי לך כבר

עם זה עובר שבוע הבא כנירא מחודש הבא זה כבר יהיה בתוקף

פורסם
  • מחבר

שיעשו את זה מה-1/1 כמו בכל חוק מפגר.

ובאותה רלוונטיות, אני הולך יש לי שיעור נהיגה. ;)

פורסם

תירא אולי זה לא יהיה מחודש הבא אי אפשר לדעת ... אני פשוט שמעתי שאישרו כבר מהשהו של מלווה לחצי שנה ואמרו שזה יתחיל מהראשון לחודש אבל לא נאמר איזה חודש ..כנירא חודש הבא

את זה אמרו לי ששמעו בתוכנית רדיו .ברדיו הרוסי רקע שיש בארץ

פורסם

גם אני מסכים שתקופת המלווה חשובה מאוד, כי עושים המון המון שטויות בהתחלה, במיוחד בימים הראשונים אחרי הטסט שעוד מתרגלים למכונית אחרת אבל לדעתי שלושה חודשים של תקופת מלווה רגילה, בלי השטויות של החונכות הזאת, יספיקו לכמעט כל הנהגים החדשים. סתם זורקים כל מני רעיונות לאוויר מייאוש

פורסם

מלווה זה בהחלט חשוב אין מה להגיד

אבל מה קורה שאין לך מלווה?

אז אתה צריך לחכות עד שיופיע לך מלווה ומאז מתחיל ה חצי שנה?

כי הרי בלי חתימה של מלווה ובלי הקורס לפני שאתה יכול לצאת לכביש אין אפשרות לא סוע לפי החוק הזה וגם לא לקבל רישיון בסוף

פורסם

אמת. אני מניח שיש להם איזה פתרון לזה, אבל כל השטויות האלה לא יעזרו, הדרך היחידה להפחית תאונות דרכים במדינה הזאת היא ענישה קשה ומוגברת.

למשל האידיוט הזה שהרג חמישה נהגי אגד ואת אחיו התאום, ועתה מואשם בהריגה. הוא צריך להיות מואשם ברצח, יש שאריות סמים ואלכוהול בדם שלו, ומבחינתי הוא רוצח לכל דבר.

פורסם
  • מחבר

חזרתי מהשיעור והמורה גם שמע על זה ואמר שזאת שטות גדולה!

לפי דעתו אסור להעביר חוק כזה.

פורסם

נגמרת לי תקופת הליווי ממש עוד כמה ימים ומהנסיון שלי אני יכול לומר ששלושה חודשים זה מספיקקקק לגמריי בשביל לקבל נסיון על הכביש.. חצי שנה זה ממש טירוף לדעתי.. מסכנים כל אלה שרוצים להוציא זה מוריד את החשק ..

בתקופת הליווי אתה מתרגל לנסוע עם המלווה ואחר כך כשנגרמת תקופת הליווי זה נראה לך כמו הדבר הכי מוזר בעולם.. אז חצי שנההה בכלל נערים יצאו לכבישים בפחד מירוב שהתרגלו לנסיעה עם מלווה.. הם ירגישו חסרי בטחון ללא האדם מבוגר שישב ליידם במשך חצי שנה והדריך אותם.. וזה שאסור לנסוע בלילה זה בכללל חוק מטומטם .. בקיצור המדינה הזאת משגועת ואם יוצא חוק כזה לדעתי צריך לעשות הפגנה!!!

פורסם

קודם כל אני רוצה להגיד שאני מרחם על מי שיוציא רישיון אחרי שיצא החוק הזה!!

ועכשיו המלווה אכן חשוב ורק מי שיסיים את התקופה הזאת יבין כמה אבל אני עדיין חושב ש 3 חודשים זה יותר מידי שלא נדבר על חצי שנה בתנאים מוגבלים!

וחוץ מזה גם שנה של מלווה לא תמנע מנהג חדש לא לנהוג שהוא מסומם או שתוי והרבה תאונות נגרמות מהנסיבות האלה!

פורסם
  • מחבר

ofeky1 - אני לא יכול להסכים איתך יותר.

מילה במילה מה שאני חושב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים