עבור לתוכן

צוואר בקבוק ל8800GTS

Featured Replies

פורסם

איך אפשר בכלל לשחק ב 640*320 :screwy:

• תגובות 53
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חברים, שאלה שקשורה לנושא, לגבי מעבד מסויים:

האם הe4400 יגביל את הכרטיס 8800gts 320mb?

גם אם יגביל קצת, השאלה היא האם בצורה שתפריע בכלל...

פורסם
  • מחבר

הוא לא יעשה צוואר בקבוק ברוב האפליקציות (בסטוק), למרות שכדאי לתת בו איזו המהרה קטנה רק ליתר ביטחון.

פורסם

אפשר הפנייה למדריכים ללימוד oc לעומק?

המדריך של האתר לא מפורט לי מספיק..

פורסם

יש בפורום אוברקלוקינג

פורסם

בסופו של דבר - תמיד יהיה צוור בקבוק - השאלה היא באיזו מידה וכמה זה עקרוני.

תמיד יהיה חלק אחד עם יותר פוטנציאל. אפשר לומר שההארדיסק הוא צוור בקבוק הקריטי ביותר... אף אחד לא בוכה על זה (מלבד אנשי ה-RAID-0)

זה כמו שאני יגיד עכשיו שה-8800gts הוא צוור בקבוק של המעבד שלי... מה אני ירוץ לקנות עוד כרטיס ל-SLI עכשיו ? ואחרי זה שוב יחליף מעבד כי הפך לצוור בקבוק... זה לעולם לא ייגמר.

אני לא אומר שלא צריך להתייחס לזה, אבל מצד שני לא צריך לפחד מזה, כל עוד זה לא קריטי

McFly, ההערה שלך מעניינת ועם זאת מבלבלת. מעוניין להרחיב? אני לא חושב שזה משנה איך תקרא לזה. הבחור רוצה *לנצל* את הכרטיס כמה שאפשר, לכן יש קשר ישיר בין החלקים מבחינת משחקים לפחות.

אני לא חושב שמעבד כמו e6300 יהווה צוואר בקבוק למשחקים כמו HL2 ו DOOM3 עם כרטיס מסך GTS 640MB ו2 GB זיכרון . אפשר לומר שעם מערכת כזאת

יהיה אפשר לשחק עם כל הפילטרים פתוחים ועל הגדרות ULTRAבלי שום בעיה.

זה שיש גיימרים שפשוט מטריד אותם מה שכתוב בנייר"הוורטואלי" שהם המציאו לעצמם בנושא ה FPS ממש לא רלוונטי . אלא אם כן מדובר במשחקים של שנת 2008 שיהיו בהרבה יותר כבדים אז זה כבר עניין אחר.

ואני מסכים איתך לגמרי! תמיד יהיה כזה דבר שנקרא צוואר בקבוק! וכמו שאמרת " אפשר לומר שההארדיסק הוא צוור בקבוק הקריטי ביותר "

ורק לצורך העניין גם אם יהיה כונן קשיח עם מהירות של 10000 RPM זה עדיין לא יספיק. תמונת האיכות של המשחק והביצועים משתלבים עם שאלות כמו" רוצה איכות מעולה ברזולוציות גבוהות? שלם ביוקר!

איזה מסך יש לך? איזה סוג של זיכרונות? איזה מעבד?

פורסם

חבל שלא קראת את הת'רד כולו.

ולגבי הדיסק הקשיח - הוא צוואר בקבוק אך ורק בטעינות, הוא לא משפיע על ה-FPS בשום צורה אם יש לך מספיק זכרון בשביל שכל המשחק ישב בזכרון (היום מדובר כנראה ב-2GB ומעלה)

פורסם

אכן קראתי את כל התרד.

נכון הכונן הקשיח טוב בלהטעין משחקים.

הכוונה שלי יותר היא לגיימרים מטורפים שכל קירטוע שיהיה להם במשחק אז המעבד והכרטיס מסך יהיו החשודים מס 1

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שמעבד כמו e6300 יהווה צוואר בקבוק למשחקים כמו HL2 ו DOOM3 עם כרטיס מסך GTS 640MB ו2 GB זיכרון . אפשר לומר שעם מערכת כזאת

יהיה אפשר לשחק עם כל הפילטרים פתוחים ועל הגדרות ULTRAבלי שום בעיה.

זה שיש גיימרים שפשוט מטריד אותם מה שכתוב בנייר"הוורטואלי" שהם המציאו לעצמם בנושא ה FPS ממש לא רלוונטי . אלא אם כן מדובר במשחקים של שנת 2008 שיהיו בהרבה יותר כבדים אז זה כבר עניין אחר.

ואני מסכים איתך לגמרי! תמיד יהיה כזה דבר שנקרא צוואר בקבוק! וכמו שאמרת " אפשר לומר שההארדיסק הוא צוור בקבוק הקריטי ביותר "

ורק לצורך העניין גם אם יהיה כונן קשיח עם מהירות של 10000 RPM זה עדיין לא יספיק. תמונת האיכות של המשחק והביצועים משתלבים עם שאלות כמו" רוצה איכות מעולה ברזולוציות גבוהות? שלם ביוקר!

איזה מסך יש לך? איזה סוג של זיכרונות? איזה מעבד?

אני מסכים שתמיד איזשהו רכיב יעשה צוואר בקבוק לפחות על הנייר, אבל זה לא העניין שדנו בו במשך כל הדיון. להיפך, אני אפילו אמרתי שרק צווארי בקבוק שמגבילים למתחת ל-fps שחיק הם אלה שצריכים להדאיג את המשתמשים.

Mcfly פשוט טען שמעבד לא יכול לגרום בשום צורה צוואר בקבוק לכרטיס מסך שהרבה יותר חזק ממנו, ועל זה היה כל הוויכוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים