פורסם 2003 בינואר 1722 שנים נכון שמעלים את המחשב אז טיפה אחר כך יש תמונה? נגיד לי יש של p4 ובבתי ספר וכל זה יש לפעמים של מפעל הפיס (אם הוא תרם) אז אני רוצה לדעת איך משנים את זה! והאם התהליך מסוכן ומסוכך? תודה לכל עונה
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים גם אני מצטרף לשאלה. יש לי לוח P4S533 שתומך ב-MyLogo, אבל לא הצלחתי למצוא איך מפעילים אותה. מישהו יכול לעזור?
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים אם כבר אז : מה זה מיי לוגו אם זה משהו שמאפשר לשנות את המסכים האלה אז איך אפשר לדעת אם יש לי מיי לוגו
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים ראיתי את זה באיזה אתר, אני לא זוכר באיזה והם אמרו שזה מסוכן, ואת התמונה מכינים בעזרת הצייר
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים מחבר ראיתי את זה באיזה אתר, אני לא זוכר באיזה והם אמרו שזה מסוכן, ואת התמונה מכינים בעזרת הציירתודה רבה ולמה זה מסוכן?אם לציפ של הביוס אז יש כאלה עם ביוס כפול ואז זה פחות מסוכן כי גם אם אחד הולך אפשר לשחזר
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים למי שיש MYLOGO של אסוס ניתן להוריד תוכנה מהאתר שלהם שתתן לכם את הופציה לצייר תמונה או להכניס כל תמונה בגודל מסויים לBOOT SCREEN
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים למי שרוצה אפשר להשאיר את הלוגו ולשנות את התמונה של מערכת ההפעלה, אני ישאל את חבר שלי ויחזיר לכם תשובה.
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים למי שרוצה אפשר להשאיר את הלוגו ולשנות את התמונה של מערכת ההפעלה, אני ישאל את חבר שלי ויחזיר לכם תשובה. ישן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=3;action=display;threadid=26201;start=0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.