עבור לתוכן

LEADTEK NFORCE 2

Featured Replies

פורסם

אני יודע שהנושא נחרש עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה

אני רוצה לקנות לוח NFORCE 2

בהתחלה חשבתי על ה EPOX אבל ראיתי שיש איתו מלא בעיות

אח"כ על ה ASUS אבל אני לא צריך את כל הפיצ'רים של הדלוקס והוא יקר מדי... שלא נדבר על ה CHAINATEC... (את האסוס לא דלוקס לא מוכרים בחנות שאני קונה)

נשארתי עם הלידטק במחיר סביר (כמו של האפוקס) אז רציתי לדעת אם ידועות בעיות עליו כמו על האפוקס ואם כדאי בכלל.

תודה ???

פורסם

לי לא ידועות בעיות עם האפוקס לפחות לא בלוח הספציפי הזה.

האפוקס עדיף בהרבה ויש לו הרבה יותר פיצ'רים מללידטק.

לא משנה המחיר האפוקס עדיף במיוחד לOC.

פורסם
  • מחבר

יש בעיות איתו...

בגלל זה ירדתי מהאפוקס גם אומרים שצריך לעשות לו עדכוני BIOS כדי שהוא יהיה נורמלי קיצור לא חסרות בעיות אבל על הלידטק לא שמעתי בעיות

למישהו פה יש אותו אולי תגידו איך הוא... ???

ובטעות ההודעה פה היא היתה אמורה להיות בפורום מעבדים לוחות אם וזכרונות

פורסם

זאת לא בעיה בלוח עצמו ,אלה במיקומם של ה Slots , פשוט צריך להיות זהיר בהתקנה ...

פורסם

לי יש את הלוח הזה.

לוח מ-צ-ו-י-ן.

יש עליו כרטיס רשת , כרטיס קול איכותי ביותר (לכרטיס אונבורד) ואת האפקט של Dual ddr. אני ספציפית לא משתמש בו כי יש לי סטיק אחד של זיכרון 512 קרוסאייר, אם אתה קונה זכרון ג'נרי פשוט אז עדיף לך 2 סטיקים של 256, או 128 כי ככה הלוח מפיק עוד 10%-15% מכל סטיק , לפי הבנתי.

המיקום של הדברים נוח מאוד , ומסודר יפה. יש מרוווח בין כל הדברים. הביוס נחמד מאוד. וזהו בעקרון.

תהנה על הלוח החדש, לא משנה איזה.

פורסם

לי יש את הלוח הזה.

לוח מ-צ-ו-י-ן.

יש עליו כרטיס רשת , כרטיס קול איכותי ביותר (לכרטיס אונבורד) ואת האפקט של Dual ddr. אני ספציפית לא משתמש בו כי יש לי סטיק אחד של זיכרון 512 קרוסאייר, אם אתה קונה זכרון ג'נרי פשוט אז עדיף לך 2 סטיקים של 256, או 128 כי ככה הלוח מפיק עוד 10%-15% מכל סטיק , לפי הבנתי.

המיקום של הדברים נוח מאוד , ומסודר יפה. יש מרוווח בין כל הדברים. הביוס נחמד מאוד. וזהו בעקרון.

תהנה על הלוח החדש, לא משנה איזה.

אני דווקא קראתי שהDUAL DDR כמעט ולא נותן כלום אולי 2-3 אחוז

וזה לא שווה את הכסף שצריך להוסיף בשביל לקנות שני סטיקים.

פורסם

EP-8RDA+ פשוט שולט, אז לא ללכלך בבקשה. ;)

פורסם

ה EP-8RDA+ כבודו מונח במקומו, אכן מדובר בלוח מצויין (אך עם מספר בעת שכבר נידונו בעבר).

הnForce2 של לידטק גם הוא לוח מצויין, אך עם זאת הוא לא מציג ביצועים בOC כפי שהאפוקס מציג. בנוגע לבעיות- לא ניתקלו עד עכשיו ביותר מדי בעיות עם הלוח. אך עדיין הוא לוח חדש בשוק, כדאי שנחכה ונראה כיצד הוא מסתדר.

פורסם

"כיצד הלידטק מסתדר":

http://www.nforcershq.com, האתר כרגע נפלאבל תטרח להציץ בפורומים שם לפי שאתה קונה איזשהוא לוח מבוסס Nforce2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים