פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר אוקי עכשיו השאלה הנוספת שלי היא לאיפה אני יחבר את הלדים?כאילו מקור כח... למולקס? לבטריה 9V? דרך החיבור של המקלדת?(כאמור אני ילך על תאורה חיצונית אז נראה לי שאני גם יבנה לזה איזה קופסה קטנה)
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים אישית הייתי מחבר לחיבור במקלדת את כל הלדים במקביל (אם אני לא טועה המתח שם זה 5V) ושם איזה מתג...
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר אוקי אבל איך ידע בדיוק לאיפה לחבר כל כבל?וזה לא יפגע ב"ביצועים" של המקלדת?
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים איזה ביצועים יש כבר למקלדת לגבי איזה חוטים לחבר- אני לא יודע (אף פעם לא התעניינתי), אבל פשוט צריך למצוא את החוטים של החשמל... לא אמור להיות בעייה (למצוא סכמה עם פירוט כל החוטים במקלדת והתפקידים שלהם...)
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר לא התכוונתי לביצועים במובן של באנצ'ים :lol: פשוט לא מצאתי מילה אחרת התכוונתי שהאם המתח של המקלדת יספיק גם לאחר שאני יעמיס עליו את הלדים הלבנים? (ממה שאני זוכר אני חושב שהלדים הלבנים הם הכי "זללנים" מכל הצבעים, אם אני לא טועה)
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים שמע, מקסימום אתה יכול לקחת כבל מאריך של USB ועם אזיקונים לחבר אותו לכבל של המקלדת, ולחבר אותו ליציאת USB אחרת (לא למקלדת...) ואליו לחבר את הלדים... ואני לא חושב ששלושב- ארבעה לדים יעמיסו יותר מידי... (או שכן : לא בדקתי...)
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר לא בדיוק הבנתי מה לחבר למה?המקלדת שלי היא PS/2תאמת זה לא המקלדת שאני משתמש עכשיו אבל זה המקלדת המדוברת
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים לא משנה... תחבר את הלדים לסתם USB... או אפילו אתה יכול להעביר חוטים לתוך המארז (שוב, עם אזיקונים אתה יכול לחבר את החוטים ללדים לחוט של המקלדת בשביל נוחות...) ולחבר את הלדים לאיזה מולקס... רק שאז כדי לנתק את המקלדת תצתרך לפתוח את המארז... אבל כל כמה זמן כבר מנתקים את המקלדת
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר לא יהיה יותר פשוט אם אני ישים את הלדים בתוך איזה קופסא קטנה שאני יכין ובתוך הקופסא אני ישאיר קצת מקום להכניס בטריה 9V ....לא יותר קל ככה?
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים כן, אבל אז כל כמה שבועות\ חודשים תצתרך להחליף בטרייה זה יצא זול יותר לחבר את זה למחשב בצורה כלשהי...
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר לא ממש מפריע לי להחליף כל פעםוגם ככה אני יוכל להשתמש בזה עם כל מקלדתואני לא יצטרך להרוס את הישנה שליאני יוכל לשים את זה ישר על החדשה בלי להרוס אותהאני רק צריך לדעת איך לחבר את הלדיםכאילו אם אני משתמש ב9V ואני שם את כל הלדים במקביל אני יצטרך נגדים אבל של כמה?אני לא ממש מבין בזהמישהו יכול לתת לי איזה דיאגרמה קטנה?אפילו בPAINT רק כדי לדעת איך לשים כל דבר
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים תוכל לחבר 4 לדים, כל 2 בטור ונגד של 100 אוהם בטור לכול המעגל... זה אמור להספיק...
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר :-\ לא בטוח שהבנתי מה שאמרת שםתראה בתמונה זה מה שהתכוונת?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר או שאולי התכוונת ככה?כל 2 לדים במקביל2 ה"סטים" של הלדים בטור והנגד בסוף[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.