עבור לתוכן

האם שדרוג הזכרון ל 2G יתן שיפור במשחקים במערכת שלי?

Featured Replies

פורסם

היי,

מבקש את דעתכם גם לגבי XP וגם לגבי VISTA. כרגע ניסיתי רק משחק אחד בשתי המערכות עם ה 1G זכרון שיש לי והתוצאות הן שב XP המשחק רץ בסדר וב VISTA מאוד מקרטע (ה HD עובד, משום מה, שעות נוספות). מדובר במשחק rainbow six vegas ולא ידוע לי אם זה בגלל המשחק (שדרך אגב הוא תובעני מאוד בדרישות מערכת אך למרות זאת הקונפיגורציה המומלצת שלו היא 1G זכרון, כך לפי היצרן הכל אופן) ובעיות תאימות ל VISTA או בגלל המערכת שלי ספציפית.

תודה, אופיר

פורסם

מה המפרט שלך?

פורסם

אתה תרגיש את זה במשחקים.

ובVISTA גם בעבודה שוטפת עם WINDOWS[br]פורסם בתאריך: 16.04.2007 בשעה 22:17:48

מה המפרט שלך?

רשום בצד.

פורסם
  • מחבר

אתה תרגיש את זה במשחקים.

ובVISTA גם בעבודה שוטפת עם WINDOWS[br]פורסם בתאריך: 16.04.2007 בשעה 22:17:48

רשום בצד.

הכוונה, במשחקים ב XP?

פורסם

אצלי זה 2 GB זיכרון והמשחק Battlefield 2 רץ יותר לאט מאשר ב XP והHD באמת עובד שעות נוספות. המסקנה שלי שהויסטה הזאת צריכה 4GB כדי לרוץ ממש חלק.

פורסם

אצלי זה 2 GB זיכרון והמשחק Battlefield 2 רץ יותר לאט מאשר ב XP והHD באמת עובד שעות נוספות. המסקנה שלי שהויסטה הזאת צריכה 4GB כדי לרוץ ממש חלק.

maybe your conclusion is wrong, and the drivers for vista simply aren't mature enough for primetime ?

פורסם

למה אנשים מנסים לפתור בעיות של VISTA? הכל עובד טוב ב XP אז תשארו בינתיים. חכו קצת עד לעדכון הבא.

פורסם

2 GB בכללי אמור לעזור לך על משחקים שאתה מפעל על רמת הפירוט הגבוהה ביותר ועוברים את גבול ה1 גיגהבייט למשל אצלי QUAKE4 על ULTRA חייב 512 זיכרון על כרטיס המסך או לחלופין 2 גיגהבייט ראם לכן אם היית משדרג במקרה שלי זה היה עוזר אבל מכיוון שאצלך יש כרטיס מסך חלש X1600PRO ה1 גיגהבייט מנוצל במלואו אם אותם משחקים שאתה משחק בהגדרות בינוניות ולפעמים גבוהות אז עיצה שלי אם יש כסף ויש רצון תשדרג אבל אתה לא חייב זה לא יביא לך תוספת ביצועים.

פורסם

אלא אם כן אתה אוהב גוטיק 3(מצטער הייתי חייב)

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאפשר להבין מכם הוא ש

א. זה לא המחשב זה הויסטה

ב. זכרון נוסף לא ישפיע הרבה

ג. אם כבר, להחליף כרטיס מסך, משהו יותר חזק עם יותר זכרון.

אני בכיוון?

פורסם

למה אנשים מנסים לפתור בעיות של VISTA? הכל עובד טוב ב XP אז תשארו בינתיים. חכו קצת עד לעדכון הבא.

ממש מסכים :xyxthumbs:

עם כל מה שאני שומע פה בפורומים אז אני יעבור אליה ממש לא בזמן הקרוב

עם כבר אז sp1 ושהתוכנות יתמכו בצורה טובה בויסטה

לפי מה שאפשר להבין מכם הוא ש

א. זה לא המחשב זה הויסטה הויסטה פשוט מערכת יותר כבדה וצורכת יותר זיכרון-> המחשב יותר איטי אם אין לך במחשב הרבה זיכרון בשבילה

ב. זכרון נוסף לא ישפיע הרבה הוא ישפיע... תוכל להפעיל יותר דברים בו זמנית והמחשב יהיה יותר מהר

ג. אם כבר, להחליף כרטיס מסך, משהו יותר חזק עם יותר זכרון. לגרפיקה יותר טובה אז כדאי כרטיס מסך יותר טוב אבל אם הבעיה שלך זה חוסר זיכרון במחשב אז זה ל יעזור... (איזה כרטיס מסך יש לך)

אני בכיוון?

פורסם

אוי אוי אנשים אתם בכלל רואים מה אתם כותבים.

זה כל כך פתטי הויסטה שמיסטה.למה מה רע באקספי?

אתם כל כך אוהבים לממן לחברות הגדולות את הפנסיה? הרי זה ברור שהכל בא ביחד.אינטל AMD אנוידיה ומיקרובלוף עובדות יד ביד מיקרובלוף מוציאה מערכות הפעלה שדורשות עוד ועוד משאבים ואינטל AMD ואנוידיה "חייבות" "לזרוק" לשוק כל חודש כרטיס מסך חדש..אם לא היה מיקרובלוף לא היה אינטל וכן הלאה.

תפסיק לרדוף אחרי הטכנולוגיה כמו הכלב שרודף אחרי הזנב שלו.

GET A LIFE !!!!!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

אוי אוי אנשים אתם בכלל רואים מה אתם כותבים.

זה כל כך פתטי הויסטה שמיסטה.למה מה רע באקספי?

אתם כל כך אוהבים לממן לחברות הגדולות את הפנסיה? הרי זה ברור שהכל בא ביחד.אינטל AMD אנוידיה ומיקרובלוף עובדות יד ביד מיקרובלוף מוציאה מערכות הפעלה שדורשות עוד ועוד משאבים ואינטל AMD ואנוידיה "חייבות" "לזרוק" לשוק כל חודש כרטיס מסך חדש..אם לא היה מיקרובלוף לא היה אינטל וכן הלאה.

תפסיק לרדוף אחרי הטכנולוגיה כמו הכלב שרודף אחרי הזנב שלו.

GET A LIFE !!!!!!!!!!!!

לא הבנתי מה אתה רוצה, אתה בכלל רואה מה אתה כותב???

לך תעבוד עם commodor 64 ועזוב אותי בשקט.

פורסם

אני דווקא מסכים איתו, אבל יש דבר כזה שעונה לזה-זה נקרא קונסולות...

המרדף אחרי הטכנולוגיה זה סתם השאיפה של האנושות להראות שהיא יודעת משהו.

שלמעשה היא מובילה את עצמה למשהו מנותק לחלוטין-תראו את האינטרנט, במקום לחבר אנשים, זה יוצר פערים בגלל שיש יותר התנגשויות בין הדעות ואז מה שקורה שיש יותר דעות בעולם והם אפילו עוד יותר מורכבות, לכן העולם היום הרבה יותר מבולבל מאשר מבין.

פורסם
  • מחבר

זה מאוד פשטני לומר שהטכנולוגיה מביאה עימה רק דברים רעים ולכן אסור לרדוף אחריה. לטכנולוגיה יש המון צדדים חיוביים (אם לא לומר רק צדדים חיוביים), השאלה מה האדם עושה עימה. אפילו לביקוע הגרעין ובשעתו להמצאת הדינמיט היו כוונות טובות ואמנם יש לזה שימושים טובים, זה שהאדם בא והמציא עם הידע הזה פצצות גרעין בנוסף לאנרגיה גרעינית נקייה, זה כבר משהו אחר. ובנוגע להתפתחות המחשב והאינטרנט, נו באמת, היינו מקיימים את הדיון הזה כאן בלעדיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים