עבור לתוכן

עזרה בקשר לפוג'י A800, בבקשה כמה שיותר מהר, צריך ת&

Featured Replies

פורסם

אבא שלי בעוד פחות מ10 ימים נוסע לחו"ל לעבודה לחודשיים בערך, העבודה ברובה הגדול מתבצעת בשטח, במקה הזה מטעי זיתים.

הוא צריך לקחת איתו מצלמה כדי לתעד קטעים מהעבודה, לצלם תמונות שיוכנסו בעתיד לאתר החברה, ועוד...

המצלמה צריכה להיות לא יקרה מידיי, לכן חשבתי על פוג'י F20 שנכשלה ממש לפני הקניה בקטגוריית הסוללה.. מסתבר שהחברה של אבא שלי טעמה המון טעם רע מסוללות ליטיום נטענות במצלמות ולכן שללו את הF20.

אז הציעו לנו ישר בחנות את הA800... הדוד שלי נדלק עליה ישר ורצה לקנות.. הציעו לנו אותה עם כרטיס זיכרון 2 ג'יגה ב1100 ש"ח.

רציתי להתייעץ איתכם לגבי הA800, איך היא? יתרונות? חסרונות? דעות? אשמח לקבל כל פרט שתתנו וכל הצעה למצלמה בטווח המחיר שלה.

תודה רבה רבה לעוזרים! אשמח לקבל את התשובות במהירות המירבית כי הרכישה צריכה להתבצע כבר בבוקר...[br]פורסם בתאריך: 16.04.2007 בשעה 21:48:36

טוב.. על המצלמה הזאת לא מצאתי שום דבר שיועיל לי, לא קיבלתי כאן תגובות, חיפוש בפורום לא הביא תוצאות ומחיפוש בגוגל לא מצאתי משהו מועיל במיוחד.

קיבלתי הארכה עד מחר לבחור מצלמה חדשה בסביבות המחיר של הF20 והA800 שתהיה טובה (ברמה סבירה) לצילומים בשטח של כלים חקלאיים, איכות הוידאו חשובה גם כן וסוללה נטענת לא באה בחשבון...

אשמח לקבל תשובות בהקדם האפשרי, תודה רבה רבה לעוזרים!

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה.. אבל זאת בקשה ממש פשוטה וההמתנה שלי לתשובה נארכת כבר זמן רב..

הקניה דחופה מאוד מאוד ומתעכבת רק כי אני לא יודע באיזה מצלמה לבחור.

עזרו לי בבקשה...

פורסם

המצלמה צריכה להיות לא יקרה מידיי, לכן חשבתי על פוג'י F20 שנכשלה ממש לפני הקניה בקטגוריית הסוללה.. מסתבר שהחברה של אבא שלי טעמה המון טעם רע מסוללות ליטיום נטענות במצלמות ולכן שללו את הF20.

באילו בעיות בדיוק היא נתקלה? אם כבר, סוללות ליתיום הרבה פחות בעיתיות מאשר AA ניקל-מטאל. אני מציע שתתן לה לקרוא את זה, רצוי ללא דיעות קדומות.

אז הציעו לנו ישר בחנות את הA800... הדוד שלי נדלק עליה ישר ורצה לקנות.. הציעו לנו אותה עם כרטיס זיכרון 2 ג'יגה ב1100 ש"ח.

רציתי להתייעץ איתכם לגבי הA800, איך היא? יתרונות? חסרונות? דעות? אשמח לקבל כל פרט שתתנו וכל הצעה למצלמה בטווח המחיר שלה.

אין עליה ביקורות עדיין, אבל לפי הנתונים זה לא נראה מבטיח. ווידאו 320x240 ב-2007? ::)

קיבלתי הארכה עד מחר לבחור מצלמה חדשה בסביבות המחיר של הF20 והA800 שתהיה טובה (ברמה סבירה) לצילומים בשטח של כלים חקלאיים, איכות הוידאו חשובה גם כן וסוללה נטענת לא באה בחשבון...

הקטע עם סוללות הליתיום פשוט לא קשור למציאות, אבל שיהיה. אם היא מתעקשת על על מצלמה עם סוללות AA, אז הקנייה הטובה ביותר בתקציב הזה תהיה הקנון A630. אבל אם תשאל אותי, כל הסיפור עם הסוללות מגוחך.

פורסם
  • מחבר

באילו בעיות בדיוק היא נתקלה? אם כבר, סוללות ליתיום הרבה פחות בעיתיות מאשר AA ניקל-מטאל. אני מציע שתתן לה לקרוא את זה, רצוי ללא דיעות קדומות.

אין עליה ביקורות עדיין, אבל לפי הנתונים זה לא נראה מבטיח. ווידאו 320x240 ב-2007? ::)

הקטע עם סוללות הליתיום פשוט לא קשור למציאות, אבל שיהיה. אם היא מתעקשת על על מצלמה עם סוללות AA, אז הקנייה הטובה ביותר בתקציב הזה תהיה הקנון A630. אבל אם תשאל אותי, כל הסיפור עם הסוללות מגוחך.

תודה רבה על התגובה.

כשכתבתי חברה, לא התכוונתי לחברה במובן זוגי, אלא לחברה שהוא עובד בה (וחלק מהבעלים בה).

חלק מהבעיות שנתקלו בהן הן עם מצלמת ניקון שבעלת סוללת ליטיום שאורך חיי הסוללה קצר וכרגע מסתובבים איתה עם 4 סוללות כל הזמן...

אני בהתחלה הייתי בעד הליטיום, אבל אחרי ששמעתי את הטיעון שלהם, החלטתי שיעשו מה שהם מחליטים ואני לא אהיה התירוץ שלהם להאשמות.

הם אומרים ככה, סוללת ליטיום חיה בערך שנה עד שאיכותה נהייתה ירודה מידיי, וסוללות ניקל נטענות יחיו בערך את אותו הזמן, וגם אם פחות, להחליף אותן יהיה זול פי כמה מלהחליף את סוללת הליטיום.

זאת צורת החשיבה שלהם, אני אגיד להם לרכוש את הA630 מחר ואקווה שיהיו מרוצים.

תודה רבה, ואם יש לך הצעות נוספות אשמח לשמוע עליהן.[br]פורסם בתאריך: 19.04.2007 בשעה 02:16:38

הA630 נרכשה היום והיא כאן אצלי עכשיו.

מצלמה פשוט מעולה.. הרבה יותר טובה משציפיתי שתהיה...

במצב אוטומטי התמונות יוצאות מצויינות ולא צריך להתעסק איתה הרבה כדי להוציא תמונות טובות. תתאים בדיוק לאבא שלי!

תודה רבה על ההמלצה המצויינת!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים