פורסם 2007 באפריל 1618 שנים בס"דקניתי אוזניות לא מזמן עם מיקרופון הבעיה שלי איתם זה שלמשל אני משחק במשחק מחשב כמו קונטר סטרייק אני שומע צלילים של צד שמאל באוזניה ימין וצלילים של אוזניה ימין בצד שמאל זתאמרת לצורך הדוגמא אם יתקפו אותי בקונטר מצד ימין אני שומע את הירייות באוזניה מצד שמאל אין לי אפשרות לסובב את האוזניות משום שמחובר אליהם מיקרופון שיכול להסתובב ב 90 מעלות ואם אני יסובב פשוט המיקרופון יהיה כלפיי הצוואר שלי ולא כלפיי הפה ניסיתי לחפש בהגדרות של הצלילים בווינדוס אבל לא מצאתי כלום אני חייב עזרהתודה רבה רבה לעוזרים
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים מחבר ICEnsemble ICE1232 / VIA VT1611A @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controllerככה זה רשום בתוכנה של האוורסט
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים ניסית את האוזניות במכשיר אחר?אם לא אז תנסהאם עובד במכשיר אחר אז יש לך בעיה בכרטיס קול.או שתעדכן דרייבים או תעשה ROLL-BACK אם עדכנת וזה הפסיק לעבוד.
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים יכול להיות שהבאלנס בווינדווס לא מכוון. תבדוק את זה. אני חושב שזה נקרא "איזון" או משהו כזה בעברית.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר במחשב אחר זה עובד כמו שצריך ואחרי עדכון של הכרטיס קול אצלי זה עדיין ממשיך... יש עוד איזה שהם הצעות?
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים אם הכרטיס קול מובנה, אז שלח מייל לחברה ותשאל אותם. אני בטוח שהבעיה מוכרת, ויש מצב שיש כבר עדכון חמרה לתקלה הזו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.