פורסם 2007 באפריל 1618 שנים המחשב שלי חדשכרטיס קול >> ע"ג לוח אם מסוג אסוס M2N-E שומעים בו טוב!הבעיה היא שכשאין מוזיקה ומגבירים את הווליום עד האמצע >> מופיע תופעה של רעש רקעכמו של טרנספורמטור מקולקלגם כשאני מחבר אוזניה למארז >> זה הרבה יותר מורגש וברורלמה זה קורה??איך מורידים את הבעיה הזו?THX
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים ככה זה כשמשתמשים בכרטיס קול מובנה. היה לי את זה פעם ובלוח הנוכחי אין. כנראה שיש רעשים מהלוח. תבדוק חיבורים. תבדוק אם יש עדכונים לגבי הבעיה באתר החברה. יש מצב שמשהו יותר חמור קרה לכרטיס למרות שאני סבור שלא.
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים ככה זה כשמשתמשים בכרטיס קול מובנה :bash: מה קשור תסדר את הכבלים מאחורי המארז ששום כבל מוליך חשמל לא יגע בכבל של הרמקולים ונוסף כנס לשליטת ווליום ותעשה מיוט לכל חוץ מWAVE וווליום כנטרול
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים תסדר את הכבלים מאחורי המארז ששום כבל מוליך חשמל לא יגע בכבל של הרמקולים ונוסף כנס לשליטת ווליום ותעשה מיוט לכל חוץ מWAVE וווליום כנטרול ובמיוחד הגרף של המיקרופון .
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים תסדר את הכבלים מאחורי המארז ששום כבל מוליך חשמל לא יגע בכבל של הרמקולים ונוסף כנס לשליטת ווליום ותעשה מיוט לכל חוץ מWAVE וווליום כנטרול קשור ועוד איך קשור! יש כרטיסי קול ששומעים דרכם כאשר מתבצעת קריאה של הCD! אני אומר לך, אולי לא נתקלת בכאלו, אבל יש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.