עבור לתוכן

סיליבנג

Featured Replies

פורסם

סיליבנג, איך מלבישים את זה? וממה זה עשוי? זה הולך לפי מידה?

פורסם

סליבינג בא בשרוולים העשויים מחומר המתכווץ בתגובה לחום. כעיקרון בא לפי מידה,אך אם תקנה את הסטים השנמכרים בארץ (ראיתי רק vantec) זה יתלבש לך על חוטי הספק בצורה טובה מאוד.

מה שאתה עושה זה פשוט מודד אורך שרוול שאתה צריך בשביל להסליב חוט עם מולקס,חותך (את הסליבינג,כן ;D) , מלביש את השרוול על הספק,ומכווץ בקצוות. עם מה מכווצים? אני משתמש בפן לשיער. שמעתי שאפשר עם מצית - לא מומלץ,מתגובות של הרבה אנשים פה.

פורסם
  • מחבר

יש איזה תחליף שאפשר לעשות לבד, מודינג לא?

פורסם

תלפף עם איזולירבנד רחב

פורסם
  • מחבר

תלפף עם איזולירבנד רחב

ניסיתי, זה מכוער

פורסם

הכי מומלץ סליבינג, האיזורלירבנד מגעיל..

פורסם

אם אתה מתקשה בפירוק הקונקטורים, אני זוכר שנמכר בארץ קיט כלשהוא, שלא מצריך את פירוקם

אומנם בסופו של דבר זה קצת "מדלדל".. אבל זה בלי הרבה כאב ראש.

כמו כן, אפשר להסליב בכל מיני דברים, מצנורות ניקל של האמבטיה, ועד צינור השקיה..

פורסם
  • מחבר

צינורות ניקל זה רעיון מענייןף ניקל מוליך חשמל?

פורסם

אומנם השתמשתי בזה בעבר, אך לא בדקתי את זה..

אני מאמין שזה מוליך חשמל (אין ציפוי או משהו).. פשוט תדאג שזה לא יגע בלוח\ כרטיסי הPCI, אתה יכול לקבע את הצנורות עם אזיקונים

או לחילופין להסליב את צינורות הניקל בתוך צינורות שקופים

בהצלחה

פורסם

תהליך הסלבה ("שירוול" בעברית) הוא תהליך פשוט יחסים ויש אינספור מדריכים באינטרנט על איך לפרק את המחברים (קונקטורים), ובעזרת שניים אני הסלבתי את הספק שלי.

הבעייה היחידה הייתה חיבורי החשמל של הSATA, אותם היינו צריכים לנתק ולרתך מחדש... (עם כיסוי HEATSHRINK לאיזור החשוף)

זה לא ממש בעיה ואם אתה רוצה מדריכים, תבקש, יש לי פה שניים.

פורסם

אני רוצה מדריך ;D, היום אני הולך לקנות מנועה מחשבים סליב, אבל השאלה היא כמה אני מקבל בחבילה אחת? זה יספיק לי לספק?

פורסם

זה אמור להספיק לכל המארז לדעתי (ספק+מאווררים וכאלה).

פורסם

הייתי לפני כשעה בנועה מחשבים (חצי שעה מהבית) וקניתי סליבינג שחור וזוג קטודות uv כחולות.

פתחתי את האריזה של הסליבינג ואכן היה שם המון ונראה לי שיספיק לי לכל המארז, אבל השאלה שלי אייך אני אמור לנתק את המולקסים?

כל מה שנשאר לי לעשות זה להסליב ולעשות חלון במארז (אני צריך ללמוד אייך להשתמש בדרמל כי אני, אבא שלי וכולם לא יודעים אייך להשתמש, אז אם יש עצות אני אשמח לקבל).

פורסם

למה קנית זוג קתודות UV אם יש לך סליבינג שחור?

פורסם
  • מחבר

תהליך הסלבה ("שירוול" בעברית) הוא תהליך פשוט יחסים ויש אינספור מדריכים באינטרנט על איך לפרק את המחברים (קונקטורים), ובעזרת שניים אני הסלבתי את הספק שלי.

הבעייה היחידה הייתה חיבורי החשמל של הSATA, אותם היינו צריכים לנתק ולרתך מחדש... (עם כיסוי HEATSHRINK לאיזור החשוף)

זה לא ממש בעיה ואם אתה רוצה מדריכים, תבקש, יש לי פה שניים.

אשמח למדריכים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים