פורסם 2007 באפריל 1618 שנים אני רוצה לבנות מעגל שיהיו מספר מפסקים, שמספיק ללחוץ על אחד בשביל שיעבור זרם. אפשרי?תודה!
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים חבר את המפסקים במקביל. אם אני לא טועה זה יעבוד.איך זה אמור לעבוד? אם מפסק אחד פתוח, אז השאר כבר לא ישפיעו על המעגל.אני חושב שהוא התכוון שיהיה אפשר להדליק ולכבות את מנורה מסויימת משני מפסקים שונים.אגב, לי אישית אין מושג איך זה עובד.
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים זה כמו בחדר שלי לדוגמא.. יש לי 2 מתגים של אור וכל אחד יכול להדליק ולכבות.זה נקרא תלת פאזה אם אני לא טועה
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים זה כמו בחדר שלי לדוגמא.. יש לי 2 מתגים של אור וכל אחד יכול להדליק ולכבות.אפשר הסבר איך זה עובד/איך עושים את זה?
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים איך זה אמור לעבוד? אם מפסק אחד פתוח, אז השאר כבר לא ישפיעו על המעגל.אני חושב שהוא התכוון שיהיה אפשר להדליק ולכבות את מנורה מסויימת משני מפסקים שונים.אגב, לי אישית אין מושג איך זה עובד.מה הבעיה? קצת היגיון. יש כמה מפסקים במקביל (לא בטור!!!). כשאחד סגור זה עובד. כששני המפסקם סגורים זה עדין עובד.
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים אתה טועה.צריך שכאשר אחד מהם מדליק, אז השני יכבה. ואם נפעיל את השני שוב, אז הוא ידליק והראשון יכבה.
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים אני אחכה שאבא שלי יבוא הביתה אני אשאל אותוהוא שם את המתג השני שעברתי לחדר לפני כמה חודשים
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים אני לא חושב שהוא כ"כ מדויק. ממה שהבנתי מהציור זה שיש 2 מצבים שהאור יהיה דלוק ובשניהם צריך ששני המפסקים יהיו על אותו כיוון... זה או זה
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים תראה.. לא תוכל לעשות את זה ע"י חיבור מפסקים בלבד... אתה צריך מעגל שמסובב על שער לוגי OR.על מנת להבין מזה שאר לוגי OR היכנס לכאן:http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%A2%D7%A8_%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%99
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.