פורסם 2007 באפריל 1518 שנים חברים , רצ"ב מדריך מאתר מאוד נחמד (לפחות שמבינים בנינו) על הדרך הנכונה להרכיב MB (כולל כל הטעיות הנפוצות)!! חשוב לקרואhttp://www.hardwaresecrets.com/article/145/1
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים מחבר לדעתי רעיון לא רע בכלל, לשיקולו של המנהל... לי המדריך הזה מאוד עזר, משום מה גם אני עם כל הניסיון דרכתי על מוקשים שהמדריך מצביע עליהם
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים פשוט תעשו סטיקי למדריכים למתחילים שלא ישאלו שאלות מיותרת כאשר הנושא הזה יעלה
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים בואנה, המדריך משהו-משהו !אני פונה לאנשים שלא רק שואלים פה שאלות, אלא בעצמם הרכיבו לא מחשב אחד :ממתי מרכיבים קולר למעבד, במיוחד אם מדובר ב775 , וגם הזכרונות, אחרי שהלוח מורכב ?הרי גם בספר של לוח אם רשום, שעדיף לעשות את זה על מצא קשה עם שכבה רכה, כגון על השולחן ועליו ספוג שבא עם הלוח.זה מדריך למי שרוצא לעשות נזק ללוח החדש שלו.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים אם הקירור הוא עם הקליפסים המקוריים של LGA775זה אפשרי לשים קירור אחרי ההרכבה, לא נוח אבל אפשרי בהחלט
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים אם הקירור הוא עם הקליפסים המקוריים של LGA775זה אפשרי לשים קירור אחרי ההרכבה, לא נוח אבל אפשרי בהחלטאפשרי גם לישון על התיקרה, רק לא נוח, כי השמיכה נופלת.ליאור, אחי, אני כבר ראיתי מישהו ניסה את זה ונהיה לו סדק בלוח אם חדש.אני לא רוצה להגיד, מה היה עם אותו בן-אדם וכמה צבעים הוא החליף בפנים כשזה קרה.
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים אפשרי גם לישון על התיקרה, רק לא נוח, כי השמיכה נופלת.ליאור, אחי, אני כבר ראיתי מישהו ניסה את זה ונהיה לו סדק בלוח אם חדש.אני לא רוצה להגיד, מה היה עם אותו בן-אדם וכמה צבעים הוא החליף בפנים כשזה קרה.אתה ראית ואני ניסיתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.