עבור לתוכן

לוחות אינטל: בעייתיים?

Featured Replies

פורסם

שמעתי מטכנאי שטען לי שבניגוד לצ'יפסטים של אינטל שהם הטובים, לוחות אם מלאים שמייצרת אינטל הם באיכות נמוכה, האם הדבר נכון?

(מדובר על קניית לוח למחשב שישמש כשרת קבצים). מה דעתכם?

פורסם

שאלו הלוחות הכי אמינים שקיימים.

פורסם

מחזק.. ומנסיון!

יש לי 3 מחשבים עם לוחות אינטל, אין בעיות ואחד מהם כבר בן יותר מ8 שנים...

פורסם

לוחות גרועים במיוחד לוח בשם איזלטון להתרחק כמו מאש...עדיף להוסיף את ההפרש הקטן שהוא פחות מ100 ש"ח ולקנות ג'יגה בייט או חברה אחרת ...

הלוחות מתחממים בצורה משמעותית...ראיתי המון מעבדים שעבדו על לוחות של אינטל ב 80 מעלות אפילו וברגע שהעברנו אותם לחברה אחרת הטמפרטורה צנחה לאזור ה35 כמו שצריך להיות....והחיישנים היו בסדר גמור באינטל...ובדקתי קרוב ל10 לוחות של אינטל פשוט ממליץ להתרחק מהם

פורסם

יש לי 3 מחשבים - אחד משנת 1995, שני משנת 2001, שלישי משנת 2007. במקרה יצא שבכולם יש לוח אם של אינטל (בראשון אני לא זוכר את השם, בשני MARYVILLE ובחדש CALISTOGA). אין שום בעיות עם הלוחות של אינטל. אם כבר משהו אז הם טובים יותר. ובכלל נסה להקשיב כמה שפחות לטכנאים. אני לא מתכוון להעליב אף אחד אבל רובם לא מבינים כלום מעבר למה שכתוב אצלם במדריך. זאת אומרת, אולי הם מסוגלים לתקן משהו אבל לרוב הם עושים את זה כמו תוקים מבלי להבין בכלל מה הם עושים אז לא כדאי לחפש אצלם עצות.

אגב, ראיתם את המומחה הזה? אני חושב שValorien כבר פירסם את הלינק הזה

:lol:

פורסם

הבעיה היחידה איתם היא שאי-אפשר לעשות OC, לפחות לא דרך הביוס.

פורסם

אפשר לעשות OC ואפשר דרך הביוס.

פורסם

לוחות מעולים!! אני עם האינטל למונט....לוח אם מעולה....אוליי חוץ מזה שאין להם הכי הרבה פיצ'רים אבל כמו שכבר אמרו.....אלו הלוחות הכי אמינים שקיימים....אם אתה לא מחפש OC ומחפש לוח שיישאר איתך לעוד המון המון שנים טובות וארוכות אינטל תיהיה בחירה מעולה...

ולזה מעליי--אם אני לא טועה אפשר אבל רק בלוחות החדשים ממש צ'יפ 975EX אם אניי לא טועה

פורסם

גם לי יש לוח של אינטל רק בגלל שכל הקודמים שלי היו אינטל. בעולם היום, כשכולם קונים אסוס וכו', אני העדפתי אינטל. נכול שאי אפשר לעשות איתם OC אבל אני לא צריך. בסופו של דבר, אני צריך מחשב לשנים טובות ואני אולי אשדרג לו כרטיס מסך. אבל אני לא רציתי לשדרג גם לוח. ל 975 של אינטל ניתן לעשות OC. לא ממש טוב אבל ניתן.

פורסם

אפשר לעשות OC ואפשר דרך הביוס.

אי אפשר דרך הביוס ובקושי אפשר עם תוכנות דרך מערכת ההפעלה

פורסם

הלוחות של אינטל הם בין הטובים והאמינים ביותר בנמצא. 95% מהאוכלוסיה לא יודעת מה זה OC ... אז זה לא משנה פה.

BOMBADIER אתה מדבר...שטויות... אני בתחום כבר 15 שנה, ואני אראה לך איכות חלקים והרכבה בלוחות של אינטל מסדרת HX (לפנטיום 1) שתפיל אותך מהרגליים. מה עוד שבד"כ הקרור טוב בהרבה מהלוחות המקבילים. אתה שמת לב לגודל צלעות הקרור על הגשר הצפוני בסדרות 845 865 875 915 945 965? ענקיים לעומת המקבילים של חברות אחרות שעסוקות לעשות את הצלעות יפות על חשבון יעילות.

לגבי הISELTON הוא לוח אם תקציבי מאוד המבוסס על ה946GZIS והוא מעיין ערכת מעבר בין ה945 וה965. לגבי הטמפרטורה, כל לוח קורא קצת שונה. תאמין לי שלוח אם לא גורם למעבד להיות חם יותר! הגדרות הביוס לגבי סף הטמפ' המורות על שינוי מהירות המאוררים הן ברות שינוי. כנראה פה היתה לך בעיה.

ומנחם, הטכנאי שאמר לך את זה....טוב...תסיק מסקנות.

פורסם

לוחות אם של אינטל הם סבבה לגמרי,לכל מחשב שהוא לשימוש ביתי שפוי ולא ברמת OVERKILL..או דורש פיצרים מפוצצים,אינטל מציעה אחלה לוחות מסורסים,אבל בהחלט אמינים מאוד..אחוז התקלות שלהם שואף ל0% ומאוד נוח להתעסק איתם.

פורסם

אי אפשר דרך הביוס ובקושי אפשר עם תוכנות דרך מערכת ההפעלה

תפסיק לזיין בשכל, אפשר לעשות OC דרך הביוס ואפשר מצויין עם תוכנות דרך המערכת הפעלה.

אתה תקוע עם לוחות מלפני 3-4 שנים, ששם באמת לא הייתה את האפשרות.

פורסם

לי במחשב יש לוח אם של אינטל מבערך 2001 ואין שום אפשרות לעשות OC לא עם תוכנות ולא דרך הביוס

פורסם

באיזה שנה אנחנו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים