עבור לתוכן

7100GS נגד X550

Featured Replies

פורסם

למחשב כזה מאוד מומלץ לך לקנות כ. מסך בנפרד ולהשקיע עליו כסף כי זה לא מחשב כל כך חלש למען האמת למשחקים הקיימים הוא סביר בהחלט ויוכל להריץ משחקים ללא כל בעיה עם כ. מסך מתאים, לדעתי תקנה בנפרד כ. מסך 7300GT או 7600GS ועוד כמה חודשים תאסוף קצת כסף ותקנה בנוסף עוד ג'יגה זיכרון שישפיע מאוד על הרצת המשחקים החדשים כיום...

אההה תגובה 300 WANNEBEE אורגינל! :D

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שהלוח סבבה לגמרי? אין צורך ב NFORCE 4 או משהו כזה?

פורסם

תשמע אם אתה רוצה להשקיע במחשב באמת וגם לאורך זמן כמו שראיתי כבר פה בפורום באמת יש ל NFORCE 550 שרצית לקחת יותר פיצ'רים... עדיף לך לדעתי להוסיף תכסף ולקחת אותו כי הוא באמת יותר טוב ושווה תכסף... עכשיו אם תוכל תפרט כמה כסף עולה כל רכיב זה יעזור לדעת אם באמת שווה לך לקנות את המחשב הזה...

נ.ב

החנות שאתה קונה ממנה היא חנות עלובה מציעה חלקים זולים כי אלו חלקים מחודשים\עודפים\חזרו מתיקון.... ויש לך סיכוי גבוהה ליפול על חלק שיגרום למחשב שלך סיבוכים.... אני אומר את זה מניסיון שלי של קרובי משפחה ועוד רבים אחרים... אבל אם התקציב דל אז בסדר... ראיתי שהשימושים שלך משרדיים בהחלט... לדעתי תיקח באמת את הX550 ייתן לך ביצועים מספיקים ללא משחקים... (או כמו שאמרתי משחקים ישנים מלפני 4\5 שנים...)

פורסם
  • מחבר

http://ivory.co.il/product.asp?productid=177&CatCode=

אני קונה את המפרט הזה מאיבורי בשיפור קל..(1810 עולה בכללי)

במקום הלוח MSI NEO N550 אני לוקח את ה ASUS VIA כמו שאתה רואה הוזלה של 125 שקל

כמו כן אני לוקח את ה X550 ומוסיף 25 שקל

סה"כ יוצא 1710...אני כבר אסגור איתם מחיר יותר זול כי אני מכיר את המנהל ככה ככה הוא יעשה לי הנחה

אני גם מקבל את המארז עם הידית שהם רוצים עליו תוספת..בלי תשלום נוסף

נגיד אני אסגור איתם ככה על 1650...אני מאמין

מחיר מצויין למחשב כזה

לדעתי אני לא צריך ציפסט של NFORCE 550 כי אני לא משתמש בכל הטכנולוגיה הזאת של ה OC ועידכוני BIOS עתידיים

ואני מחליף כל שנה מחשב...ככה שאין טעם להשקיע ברכיבים יקרים אם עוד שנה אני אקנה חדש...

השאלה שלי אבל האם הלוח של הASUS הוא אמין ויתפקד טוב בשביל ה X2 3800 כי לפי מה שאני קראתי הלוח הזה M2V הוא הלוח הראשון שיצרו בשביל תכנולוגית ה AM2. הK8T890 ציפסט VIA.

פורסם

רגע אתה אומר שאתה כל שנה מחליף מחשב!?!??! קח קח קח תמחשב הזה בלי לחשוב פעמיים עוד שנה כבר תקנה מערכת מחשב נורמלית... נכון להיום לשימושים כמו שלך לא כדאי לקחת משו יקר כי באמת זה מיותר, תוך שנה ייכנסו טכנולוגיות חדישות שישנו לדעתי את פני החומרה אני מדבר על הזיכרונות DDR3 K10 R600 כונני BLU RAY לא בטוח עוד שנה אבל מה שכן בטוח שעוד שלוש שנים זה יהיה כמו כונן DVD היום... בקיצור כדאי לך לקנות תמחשב הזה לצרכים שלך, ואם אתה מכיר תמנהל תגיד לו שיביא לך חלקים חדשים ולא מחודשים... כי באמת זה יכול לשנות לך המון מבחינת סיכויים להידפק..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים