עבור לתוכן

מה היא המצלמה האולטרא קומפקטית עם הצילום הוידיאו האיכותי ביותר ?

Featured Replies

פורסם

OT: האיש הירוק השברירי:

אתה פשוט מנסה לבחור איזה מצלמה לקנות בדרך ההכי גרועה שקיימת, אתה מחליט נתון אחד שהוא הדבר היחיד שאכפת לך ממנו למשל זום אופטי או צילום וידאו ומחליט לקנות את המצלמה ההכי טובה בנתון הזה.

זה נשמע כאילו מצדך שתהיה חרא של מצלמה אבל שבצילום וידאו היא תהיה טובה אז זה בסדר מצדך, הבעייה זה שלא קונים מצלמת סטילס בשביל צילום וידאו כי זה בכל מקרה לא יהיה באמת טוב.

אם אתה רוצה תקנה מצלמת וידאו דיגיטלית אז יהיה לך גם זום אופטי הרבה יותר גבוה (ברוב המקרים) וגם צילום וידאו באיכות שמצלמת סטילס יכולה רק לחלום עליו.

אם אתה רוצה לקנות מצלמת סטילס טובה אסור לך להנעל רק על דרישה אחת ואז לקנות מצלמה לפי זה, אתה חייב להרכיב רשימה של דברים שחשובים לך ואז לראות איזה מצלמות עונות לאיזה דרישות.

פורסם
  • מחבר

OT: האיש הירוק השברירי:

אתה פשוט מנסה לבחור איזה מצלמה לקנות בדרך ההכי גרועה שקיימת, אתה מחליט נתון אחד שהוא הדבר היחיד שאכפת לך ממנו למשל זום אופטי או צילום וידאו ומחליט לקנות את המצלמה ההכי טובה בנתון הזה.

זה נשמע כאילו מצדך שתהיה חרא של מצלמה אבל שבצילום וידאו היא תהיה טובה אז זה בסדר מצדך, הבעייה זה שלא קונים מצלמת סטילס בשביל צילום וידאו כי זה בכל מקרה לא יהיה באמת טוב.

אם אתה רוצה תקנה מצלמת וידאו דיגיטלית אז יהיה לך גם זום אופטי הרבה יותר גבוה (ברוב המקרים) וגם צילום וידאו באיכות שמצלמת סטילס יכולה רק לחלום עליו.

אם אתה רוצה לקנות מצלמת סטילס טובה אסור לך להנעל רק על דרישה אחת ואז לקנות מצלמה לפי זה, אתה חייב להרכיב רשימה של דברים שחשובים לך ואז לראות איזה מצלמות עונות לאיזה דרישות.

מה שאתה אומר לא מדויק. זה נכון שאני קודם כל מחפש את המצלמה עם האיכות וידיאו הכי טובה שיש, אבל לאחר מכן אני גם בודק אם היא מספיק טובה גם בדברים האחרים,

ואם לא אז אני מוותר עליה ועובר לאחרת. כמו למשל למצלמה V7 החדשה של קסיו, שהיא בעלת איכות וידיאו הכי טובה שלהם ולמרות זאת אני חושש לקנות אותה

מכל הדברים השליליים האחרים ששמעתי עליה.

אני לא מעוניין לרכוש מצלמה שמתמחה רק בוידיאו כיוון שאני מעוניין במצלמה שטובה בהכל ועדיין אפשר להכניס אותה לכיס

פורסם

לך עד דגמי ה SXXX. הם מצויינים.

איפה שמעת שיש בעיות עם הV7

פורסם

מה שאתה אומר לא מדויק. זה נכון שאני קודם כל מחפש את המצלמה עם האיכות וידיאו הכי טובה שיש, אבל לאחר מכן אני גם בודק אם היא מספיק טובה גם בדברים האחרים,

אז תפרט בדיוק אל תגיד מה המצלמה עם ה X ההכי טוב ואז אנשים צריכים לנחש מה שאר הדרישות שלך.

פורסם
  • מחבר

אז תפרט בדיוק אל תגיד מה המצלמה עם ה X ההכי טוב ואז אנשים צריכים לנחש מה שאר הדרישות שלך.

צודק, הייתי צריך לציין זאת בהודעה הראשונה של הדיון, אבל כן ציינתי זאת באחת ההודעות בדיון הזה בעמוד מספר 2.

ציטוט:

"בעיקרון אני רוצה מצלמה שטובה בהכל ולא גרועה באפשרות מסוימת כך שאני אצטרך שתי מצלמות."

לך עד דגמי ה SXXX. הם מצויינים.

איפה שמעת שיש בעיות עם הV7

קודם כל זה שאין לה עדשה רחבה קצת מרחיק אותי ממנה זה עושה אותה יותר צעצוע מאשר מקצועית, שנית BOREN וDPREVIEW נותנים ביקורת לא טובה.

נ.ב

מי אמר שTZ3 לא נותנת ביצועים טובים של זום גבוה בתנאי תאורה נמוכים? ראו קישור

http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1033&message=22859788

עריכה:

אני חושב שאני אלך על הS770 . עדכונים בהמשך.. :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים