פורסם 2007 באפריל 1518 שנים שלום , יש לי בעיה מוזרה.. אני פירמטתי את המחשב לא מזמן והתקנתי וינדוס XP PRO עם SP3 זה משהו שהאקרים הוציאו.. קיצר הבעיה היא: 1. הצורב שלי לא מזהה דיסקים לצריבה (אני לא יודע אם זה קשור אבל יום לפני זה אני הוצאתי את הסוללה של הלוח אם בשביל לאפס אותו..) השם של הצורב זה lg h22n .. התקתני פיירורם 1.02 וזה עדיין לא עוזר.. 2. האימיול מוריד לי לאט וכשאני מנסה לפתוח פורטים אז תראו מה זה כותב לי כשאני מנסה להגיע לפיירוול הפנימי : אני ניסיתי ללכת לשחזור מערכת וכשאני הולך לשם אז אין לי שום תאריך שאני יכול לשחזר אליו.. אם זה יכול לעזור לכם אז המפרט הטכני שלי נמצא בצד. תודה.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים קודם כל תתקין מערכת הפעלה נורמלית בלי כל מיני המצאות של האקרים (שדרך אגב אסור לדבר על זה פה)...
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים מחבר אהה אבל מאיפה אני ידע שזה יסדר תבעיה עם האימיול?ויש למישהו מושג איך לסדר תצורב?
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים מחבר עשיתי עידכון קושחה ל 1.02 והכנסתי מדיות של ורברטים וסקי וזה עדיין לא עובד..
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים מחבר אני יודע שאין ביניהם קשר..אבל בטוח שזה בגלל הוינדוס?אני לא רוצה לפרמט סתם.. יכול להיות שזאת בכל זאת בעיה בצורב?
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים מה אתם משגעים את הבנאדם?1. חבר את הצורב במחשב אחר ותראה אם זאת אותה בעיה כדי שלא תפרמט סתם2. תפעיל את הservice שנקרא Windows Management Instrumentation או שתנסה להכנס דרך סמל הwindows firewall בלוח בקרה.לא תוכל לשחזר כי יתכן והמערכת לא יצרה נקודת שחזור עדין מהסיבה שהמערכת חדשה.ד"א- אין לי מושג מזה הXP SP3 שלך בהתחשב בעבודה שעדין עובדים על זה בMS...
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים מחבר זה הוינדוס:http://voodka.nl/showthread.php?t=357851&highlight=sp3ובקשר לצורב אני אנסה איזה משהו..
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים בקשר לצורב תחבר אותו יחיד בלי השני ותראה אם המערכת ההפעלה מזהה אותו אם כן אז אתה צריך לגימפיר אם לא תתקין מערכת ההפעלה חדשה ותגמפיר אותו ..
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים בחלק האחורי של הכונן יש גמפר שקובע אם הוא יהיה MASTER אן SLAVE..תריץ חיפוש קטן..
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר חיפשתי בפורום ומצאתי רק הודעות שממליצות ל"גמפר" ולא מסבירות איך.. =\קיצר לפתוח תמחשב ומאחורי הצורב יש כפתור ..?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.